Rimóc- Somoskőújfalu 0-1 ( 0-0 )

Alacsony színvonalú mérkőzésen fájó vereséget szenvedtünk Somoskőújfalu csapatától. Nem tudtuk szurkolóinkat kiszolgálni hazai gólnézés örömével, hiszen nincs amit jobban szeretne a szurkoló mint a gólt.

A befejezés, a gólszerzés most korántsem egyszerű dolog a mi csapatunknál, négy forduló után egy gólt szereztünk, az eredmény önmagáért beszél. Nincs együttesünkben Vincze B. után olyan, aki befejezésnél nem hibázik, magabiztosan értékesíti a helyzetet.

Mérkőzésen kapufát és a kapust is kétszer eltaláltuk, csak hát az a bizonyos góllövés nem sikerült. És ahogy az ilyen mérkőzésen lenni szokott a végén csattant az ostor, az ellenfelünk 85 percben szép góllal elvitte tőlünk a három pontot.

Egész mérkőzés folyamán visszafogottan játszottunk, illetve a játék szót nem is aláznám meg. De tovább kell lépnünk és készülnünk kell a következő feladatra.

Ez a meccs utáni csalódottság még inkább fanatikusabbá kell, hogy tegyen minket. Az elkeseredés át kell, hogy alakuljon eltökéltséggé, és be kell bizonyítanunk, hogy tudunk mi még jól játszva, gólzáport zúdítani az ellenfelek kapujára.

 Á.R.

 2012.04.14 16:30

süti beállítások módosítása