Új elérhetőségek

2013.09.29. 07:24

Kövess minket a www.rimocise.hu és a www.facebook/rimocise oldalon is!

A három év után visszatérő Márton volt a nyerő ember

Balassagyarmati VSE-Rimóc SE 1:1 (1:0)

Balassagyarmati VSE –

Rimóc SE : Csampa- Jusztin, Rácz, Antal, Farkas-Árva, Bangó N., Vincze (Bangó A. 46’) Balázs, – Bangó R., Márton

Góllövő: Fábri 21’, Márton 77’

Sárga lap:

20130928_175244bse-rimoc

A hetedik fordulóban a bajnoki címre pályázó Balassagyarmati vendégszereplés következett. Az elmúlt fordulóban Berekenye felett aratott nagyarányú rimóci győzelem kellő önbizalmat adhatott a játékosoknak, így bíztunk benne, hogy fegyelmezett játékkal akár meglepetés eredmény is születhet.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, már az első perctől kezdve próbálták nyomás alatt tartani Csampa kapuját, amihez a láthatóan megilletődött vendégek csak asszisztálni tudtak. A sok hibával, kapkodóan játszó rimóciak nem tudták megtartani a labdát, így a gyarmatiak könnyedén játszhatták labdatartásos játékukat. A hazai mezőnyfölény a huszonegyedik percben hozott eredményt, Balaskó húsz méterről elvégzett szabadrúgása a sorfal felett tekeredett Csampa kapujába (1:0) A vezető találat birtokában a hazaiak továbbra is uralták a mérkőzést, de a fölény némiképp elolvadt a vendégek rendezték soraikat és egyre inkább játékba lendültek. A hazai előny duplázódhatott is volna, Oláh lépett ki ziccerben, de a jó ütemben kimozduló Csampa ezúttal védeni tudott. A másik oldalon az egyedüli jelentősebb helyzet az előrehúzódó Jusztin előtt adódott, aki egy szögletet követő beadásból a kapu fölé emelt.

A második félidőben Vincze helyére Bangó Alex állt be, ebből kifolyólag a középpályán átszervezést hajtott végre Sebestyén Szilárd, Balázs a szélről a középpálya közepére húzódott be Árva mellé. A játékrészt ezúttal is a hazaiak kezdték jobban, de a játék kiegyenlítettebb lett, a rimóciak több ígéretes kontratámadást is tudtak vezetni Földi kapujára, de a gyarmati kapusnak igazán komoly védésre nem volt szüksége. Ezzel szemben Csampának többször is a helyén kellett lennie, hogy az eredmény ne változzon, Fábry mellett Oláh is többször veszélyeztetett. A vendég védelem azonban jól zárt a gyarmati támadások előtt, így a sok kimaradt lehetőség egyre inkább belelkesítette a rimóciakat. Így a gyarmati védők bizonytalankodásait látva nem volt meglepetés az egyenlítés, a hetvenhetedik percben egy gyarmati átadást Bangó Norbert fülelt le a középpályán, majd jó ütemben hozta helyzetbe a 2010 után Rimócra visszatért Mártont, aki két védőt is elfektetve gurított Földi kapujába (1:1)

20130928_175340_bse-rimoc

Az egyenlítés meglepte a hazaiakat, akik már-már  zsebükben érezhették a három pontot. A fordulat jót tett a mérkőzésnek a hátralévő 13 percre, a gyarmatiak nagyobb iramra kapcsoltak, de Jusztinék továbbra is jól védekeztek. A győztes találat lehetősége azonban még így is megmaradt a Mohácsi csapatnak, a kitámadó rimóciak fellazult védelmét Petrás játszotta át, de Csampa ezúttal is kitűnően mozdult ki a kapujából, így az eredmény a lefújásig már nem változott.

A döntetlen eredményt láthatóan kudarcként élték meg  a vendéglátók, míg a rimóciak számára ez az eredmény mindenképp jónak mondható. A mérkőzés összképe alapján a döntetlen igazságosnak mondható, a BSE passzív mezőnyfölénye önmagában nem ért győzelmet, míg a szezonbeli legjobb formáját mutató rimóciak lelkesedése és koncentráltsága egy pontot eredményezett.

Az új honlapon is olvashatod

Rimóc SE_Berkenye SE 5:1 (4:0)

2013.09.21 16:00 Rimóc, Sportpálya

Vezette. Boda Viktor (Szász Kornél, Balázs Kristóf)

Rimóc SE : Csampa- Farkas, Váradi, Antal, Szép (Bangó A 75’)-Laczkó, Balázs, Botos, Rácz-Vincze (Árva 65’), Bangó R.

Berkenye SE: Czédula-Krausz, Miklián, Szejbert, Rottek (Hörnyék 65’)-Bábik (Lányi 46’), Mátyus (Rapcsók 46’), Drajkó, Balázs –Szabó (Tövis 46’), Láng (Szilágyi 46’)

Góllövő: Bangó Rómeó: 17’, 78’, Vincze 20’, 41’ illetve Rapcsák 70’

Piros lap: Botos 86’

A hatodik fordulóban a rimóciakhoz hasonlóan idáig egy győzelmet felmutató, jelentősen átalakult tavalyi bajnok csapat érkezett Rimócra, így a mérkőzés tétje a tabella sereghajtó régiójától való elszakadás volt. Az elmúlt fordulóban a Berkenyeiek Karancskeszitől szenvedtek el nagyarányú vereséget, míg a házigazdák az SBTC vendégeként voltak kénytelenek fejet hajtani a tarjániak tudása előtt. Ennek következtében a győzelem mindkét csapatnak létfontosságú volt a bajnokság folytatása szempontjából.

A vendég Berkenye kezdte jobban a mérkőzést, az első negyedeben támadóbb szellemben, mezőnyfölényben játszottak a védekezésben kapkodó és bizonytalan hazaiakkal szemben, azonban komoly helyzetet nem tudtak kialakítani. A többször is kinyíló Berkenyei védelem hibáját kihasználva a tizenhatodik percben Laczkó tört be a vendég büntető területre, ahol szabálytalanul szerelték, így Boda játékvezető büntetőt ítélt, amit Bangó Rómeó magabiztosan értékesített. (1:0) Nem kellett sokat várnia  a következő találatra sem, három perccel később szintén Laczkó játszotta tisztára magát a jobb szélen, beadására ezúttal Vincze érkezett kitűnően, megszerezve ezzel a második hazai találatot.(2:0) A kétgólos hátrány ellenére a Berkenyeiek továbbra is mezőnyfölényben játszottak a visszazáró hazaiakkal szemben, a legnagyobb veszélyt Csampa kapujára Balázs Márk jelentette, de távoli kísérletei nem találták el a kaput. A kitűnően játszó Laczkó jó teljesítményét a harminchetedik percben góllal koronázta meg, ismét kihasználva a kitámadó vendégvédelem hibáját, egy tetszetős kontra végén a rövid sarokba lőtt a tehetetlen Czédula mellett. (3:0) A félidő hajrájában egy szögletet követően még Vincze fejjel volt eredményes, megszerezve csapata negyedik, önmaga második találatát. (4:0) 

A második játékrészre a vendégek edzője –Kovács Imre –négy poszton is változtatott csapatán, aminek eredményeképp egyre veszélyesebb támadásokat tudtak vezetni a rimóci kapura. Ezzel szemben Váradiék védekezésben rosszabbul teljesítettek, nagy problémát okozott a  labda megtartása és előre történő megjátszása. Több vendég lehetőség is adódott a félidő első tíz percében, de ezek a kísérletek rendre elkerülték Csampa kapuját. A mezőnyfölény a hetvenedik percben érett góllá, amikor is Rapcsák érkezett jó ütemben egy bal oldali beívelésre és Farkast megkerülve a hosszú sarokba lőtt. (4:1) A gól lázba hozta a berkenyét, a folytatásban is lendületben maradtak, a hetvenötödik percben Csampának Tövis lövését kellett bravúrral hárítani. A kimaradt helyzeteket azonban ezúttal sem hagyták büntetlenül a rimóciak, ismét egy ellentámadás során a csereként beállt Bangó Alex húzta meg a jobb szélt, majd beadását a jól érkező Bangó Rómeó értékesítette, beállítva ezzel az öt-egyes végeredményt.

Samuel volt a végzetünk

2013.09.15. 09:10

20130914_164018_sbtc_rimoc_1379227938.jpg_980x735

SBTC-Puebla - Rimóc SE 5-0 (3-0)
2013.09.14. Tóstrandi Sporttelep, 100 néző

Vezette: Szederkényi Cs. (Szigetvári Z., Kazinczi B.)

SBTC: Kozma (Puporka 46’ ) - Zimányi, Horváth, Csornij, Rodrigo (Mészáros 46’) - Jeney- Lenkó (Elton 46’), Bonivárt (Egervári 60’), Ludányi (Maicon 46’), Kerényi- Samuel Vezetőedzők: Tamási Zoltán, Takács László

Rimóc: Csampa - Farkas, Jusztin, Vincze, Hodur, Antal (Szép 24’), Laczkó, Rácz I., Balázs Gy. - Bangó A. (Galajda 46’), Bangó R (Kormány 82’)

Edző: Árva Róbert

Góllövő: Samuel (3’, 20’, 42’, 54’, 77’)

Sárga lap: Horváth (62’) ill. Vincze (5’), Laczkó (21’), Szép (78’)

A bajnoki cím legfőbb várományosának számító SBTC-Puebla csapata  a brazil légiós Samuel  négy találatával magabiztosan, a mérkőzést végig irányítása alatt tartva,  könnyed edzőmérkőzés jelleggel szerezte meg  a győzelemért járó három pontot az eltiltások  és  a sérülések miatt megtizedelt rimóc ellen.

 

Tamási Zoltán, az SBTC vezetőedzője: ,,Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és Puporka Dánielnek, aki az SBTC-nél való edzősködésem alatt most mutatkozhatott be a csapatban. Volt egy sajnálatos sérülésünk, reméljük Jeney Gyulának nincs komolyabb sérülése. Szerettünk volna ennél is nagyobb arányban győzni, de a 65. perctől a sérülés miatt emberhátrányba kerültünk, így meg kell elégednünk ezzel."

Árva Róbert, Rimóc megbízott edzője: ,,Küzdöttünk hajtottunk de fejet kellett hajtanunk a nagyobb tudás előtt. Ezer sebből véreztünk, de úgy gondolom, ami a csapatban van, azt a srácok maximálisan kihozták magukból és nem vallottunk szégyent."

Megvan az első győzelem

2013.09.07. 21:51

Emberhátrányban sikerült gólokat szerezni

Rimóc SE - Palotás SE 2:0 (0:0)

A második hazai mérkőzésén Palotás ellenében megszerezte az idei első győzelmét a mindvégig eltökéltebb, ám két kiállítást is elszenvedő rimóci csapat. A mérkőzés színvonala nem ütötte meg a megyei első osztály színvonalát, mindkét csapat sokat hibázott a találkozón, a hazaiak így egy a nagyarányú győzelem lehetőségét szalasztották el, nehézzé téve a mérkőzést önmaguk számára.

A találkozó már az első negyedórában eldőlhetett volna, Botos Artúr háromszor is farkasszemet nézett Lados kapussal, de mindhárom lehetőségét elpuskázta. A mérkőzést uralta a sérülések miatt szokatlan felállásban pályára lépő rimóci csapat, végig mezőnyfölényben játszva többnyire a kapuja elé szegezte a védekezésre kényszerülő Palotást.  A mérkőzés ritmusát a harminckettedik percben Bangó Norbert kiállítása csak rövid időre zavarta meg, a vendégek részéről emberelőnyben egy veszélyes támadásra futotta a félidő végéig.

A második játékrészben egy motiváltabb rimóc lépett pályára, a jobb fizikai erőnlét miatt a Palotásiak nem tudták érvényesíteni az emberelőnyt, a hazaiak akarata érvényesült a továbbiakban is.  A fölény az ötvenötödik percben érett góllá, a védelemből előrehúzódó Vincze lőtte ki a rövid sarkot. Tizenkét perccel később egy sarokrúgást követően Jusztin fejjel volt eredményes, így már kettőre nőtt a hazai előny. A mérkőzésen további izgalmakról Csampa kapus gondoskodott, egy hazagurítást passzolt Petre Dánielhez, aki nem élt a lehetőséggel, majd egy szöglet utáni kavarodásból sem tudtak szépíteni a Palotásiak. Az amúgy sportszerűnek mondható találkozóra még két kiállítás jutott, Petre Dánielnek és Botosnak is a második sárga miatt idő előtt ért véget a mérkőzés. A lefújásig az eredmény már nem változott, a mutatott játék képe alapján azonban egyik csapat sem lehet elégedett.

Rimóc SE –Palotás SE 2:0 (0:0)

2013.09.06 16:30 Rimóc, Sportpálya

Vezette: Gordos Árpád (Balázs Krisztián, Lovasi János)

Rimóc- Csampa, Váradi, Vincze (Beszkid M 82’), Laczkó, Galajda- Balázs, Bangó N., Rácz, Jusztin, -Bangó R., Botos

Palotás SE –Lados-Bacskai  Zs.,Petre Sz., Andó, Hadrik, _Sipos, Mladoniczki (Bacskai G., 65)’, Huszár, Kotasz,- Petre D., Jele

Góllövő: Vincze 55’, Jusztin 67’

Kiállítva: Bangó N 32’, Botos 87’ ill. Petre D. 78’

Megalázó vereség Cereden

2013.09.07. 21:46

Magunknak tettük nehézzé

Cered-Rimoc SE 7:0 (2:0)

A jobb helyzet kihasználás döntött

Rimóc SE –Szécsény VSE 1:2 (0:2)

2013.08.25

Vezette: Telek Á (Nagy, Szigetvári)

Rimóc SE: Csamapa- Váradi, Mócsány (Vincze 59’), Farkas, Laczkó, -Bangó N., Rácz, Galajda (Botos 78’) Jusztin, Balázs- Bangó R

Szécsény VSE: Baranyi –Nagy, Sztigán, Rácz, Strihó –Galcsik (Varga Gábor 70’), Kelecsényi (Szekeres 87’), Szenográdi, Molnár (Babcsán 55’)- Varga Gergő, Szabó (László 91’)

Góllövő: Bangó R ill. Szabó, Molnár

A jobb helyzetkihasználásának köszönhetően már az első félidőben két gólos vezetésre tett szert a megyei első osztály körzeti rangadóján az esélyesebb szécsény, bár a második félidőben jelentősen megváltozott a játék képe, a rimócnak ezúttal csak a szépítő találat megszerzése jött össze. Az összecsapásra kilátogató 150 néző egy színvonalas, küzdelmes, de sportszerű mérkőzést láthatott.

 

20130818_170123_k_1376891472.jpg_1632x1224

Súlyos védelmi hibák sora okozta a vereséget

Rosszul sikerült a bajnoki rajt a Karancslapujtő vendégeként pályára lépő rimócnak, kettő nullás félidei eredményt követően a második játékrészben további három gólt lőtt a vendéglátó Csampa kapujába, így Balázs találata csupán a szépségtapaszt jelentette a vendégeknek.

Jól is indulhatott volna a találkozó a Sebestény Szilárdot a kispadon helyettesítő Árva alakulatnak, már a harmadik percben Bangó Norbert egyedül törhetett Babják kapujára, ám lövés helyett beadást választott a támadó, így a lehetőség kimaradt. Két perccel később újabb vendég lehetőség adódott, Bangó Rómeó kitűnő ütemben ugratta ki Vinczét, aki egyedül törhetett kapura, de a remek ütemben kimozduló Babják kapusban elakadt a lövés. A kezdeti megingást követően az első negyedóra végére hazaiak egyre inkább átvették a játék irányítását, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani, inkább mezőnyjáték alakult ki. Némiképp váratlanul jött a hazai találat, a huszonharmadik percben Fodor használta ki a vendégvédők határozatlanságát, a büntetőpont magasságából gond nélkül gurított Csampa kapujába. A megszerzett előny birtokában továbbra is a hazaiak veszélyeztettek többet, többnyire a vendég térfélén folyt a játék. A mezőnyfölény a harminchetedik percben érett újabb góllá, a jobb szélen Berki maradt egyedül, majd beadására kitűnően –vendég védő nélkül - érkező Zsély  gond nélkül belsőzte a kapuba  a labdát.

A második játékrészben még az öltözőben voltak a játékosok amikor kapuralövés nélkül újabb hazai találat született, egy kapu előtti kavarodásban Kalácskán megpattanó labda Csampa kapus és két védő felett a kapuba jutott. Az újabb védelmi hiba hidegzuhany volt a forró vasárnap délutánban, a lapujtőiek a biztos vezetés tudatában kissé kiengedtek, átadva a területet a rimóciaknak.  A lelkesen játszó vendégek több látványos támadást is vezettek ekkor Babják kapujára, de az első rimóci találatra az ötvenhatodik percig kellett várni, amikor is Rácz labdaszerzését követően Bangó Rómeó átadását Balázs váltotta gólra.  A gólt követően a lapujtőiek továbbra is visszazárva védekeztek, kontrára játszottak.  A negyedik találat is egy ellentámadást követő szögletből született, Balázs mellett a rövid sarokról Boló fejelt Csampa kapujába. Nem kellett sokat várni az ötödik találatra sem, a hetvenhetedik percben egy 16 méterről leadott átlövéssel a teljesen letört rimóci védelmen átgázolva ismét Kalácska volt eredményes.

A mérkőzést a jobb Karancslapujtői csapat nyerte, de az elért öt találatból négyet a rimóciak rúgtak. A jövő héten szécsény ellen hazai pályán remélhetőleg ennyi előnyt már nem adunk a lapujtőiekhez képest feltehetőleg jobb játékerőt képviselő ellenfelünknek.

2013.08.18  17:00

Karancslapujtő, Spotpálya

Karancslapujtő KSE-Rimóc SE  5:1 (2:0)

vezette: Bogár Gergő (Szederkényi Cs, Bogár E.)

Karancslapujtő KSE : Babják-Bartha, Cseh, Zsély, Ravasz-Szabó, Fodor, Berki, Sánta –Kalácska, Boló (Laczkó 62’)

Rimóc SE: Csampa- Varga, Mócsány, Farkas, Rácz-Bangó N., Galajda (Bangó A. 26’), Laczkó, Balázs- Vincze (Botos 45’), Bangó R.

Góllövő: Fodor 23’, Zsély 37’, Kalácska 46’, 77’, Boló 72’

Kezdődik a bajnokság

2013.08.18. 14:09

Karancslapujtő ellen kezdünk

A tavalyi első osztályú bajnokság hetedik helyezettje –Karancslapujtő KSE  –  csapata ellen megkezdi  a 2013/2014-es első osztályú bajnoki szereplését csapatunk.  A két csapat legutóbbi találkozóit a pályaválasztó csapat nyerte, míg ősszel hazai pályán Oláh Tibor, Kelecsényi és Bangó Rómeó góljaival 3-1-re múltuk felül a vendég lapujtőt, addig tavasszal egy küzdelmes mérkőzésen a vendéglátók bizonyultak jobbnak.

A rimóci csapattól nyáron átigazolás miatt távozott Szilvási, Fábián és Kelecsényi, helyettük öt játékos érkezett, akik első bajnoki, egyúttal bemutatkozó mérkőzésüket játszhatják ma (Balázs Győző, Ornyik Péter, Váradi István valamint Galajda Márió). A keretet illetően mai napon nem lép pályára az új igazolások közül Ornyik Péter és Jusztin Bálint. Mócsány illetve Bangó Alex, Bangó Rómeó játéka műtét és sérülés miatt kérdéses, míg húzódás miatt Árva játékára nem számíthat a csapat új edzője Sebestény Szilárd. A továbbra is sérült Lovász Balázs valószínűleg csak szeptemberben térhet vissza, Komár Gábor térdsérülése miatt nem játszhat, míg Rádi Balázs felépülése elhúzódik, így vélhetően Balázs nem tud pályára lépni ősszel. Gál Dénes átigazolását a szövetség ezidáig nem engedélyezte, bízunk benne, hogy hamarosan Dénessel kiegészülhet a rimóci keret.

Sorsolás 2013/14. Ősz

2013.07.24. 12:30

Sorsolás 2013_14.JPG

Elkezdődik (2013/14)

2013.07.14. 20:05

július 16. (kedd) 18:30 - Edzés

július 18. (csüt.) 18:30 - Edzés

A gyászos tavasz fejlécére

2013.06.02. 00:11

Tévedés volt 

Amikor még hittünk benne, hogy egy Önbizalom növelő győzelem Érsekvadkert ellen erőt ad a nehéz csatára, és a fájdalmas Vereség a rangadón csupán kisiklás, valójában Gólképtelenül nem is vagyunk Vakvágányon? Húsvétkor úgy gondoltuk, hogy Böjt után még nem jött el a feltámadás, így az Oda-vissza négy Pásztótól csak gyorsan jött és semmit nem jelent az, ha Romhányban ért véget a kupa és éppen akkor Hatpontos meccset buktunk Bercelen. Nem adtuk fel, Folytatódik a vesszőfutás, már Majdnem borult a papírforma, de újra jött az Elkerülhető gólok esete így Tovább tart a mélyrepülés. Ekkor annyit kaptunk, hogy Még gombócból is sok, és már senkinek sem meglepő, hogy Most sem tört meg a jég. Talán mégis? Ennyi balszerencse után felcsillant a remény, hogy  Megtört a gonosz varázs! Valóban felcsillant! Erre megrémülünk! Jézusom, a sors is mellénk állt! Nem is látjuk, hogy tálcán nyújtja: kérlek, kis győzelem, lehet kis döntetlen is elég! ... Elérhettük volna, de nem kértük! Így utólag jót szórakozva tényleg fájdalmas Kiesést ért az utolsó vereség.

Szurdokpüspöki - Rimóc 2-1 (1-1)

A második félidőben nyújtott teljesítményünkkel eldöntöttük, hogy hol a helyünk…

 

Tapogatózó játékkal kezdték a kiesési rangadót a csapatok. A hazaiak egyéni megoldásokkal keltettek zavart a vendégek védelmében, amelyet nem egyszer üggyel-bajjal hárítottunk, a 10. percben a földről végzett kapuskirúgás után a hazaiak csatára négy méterre volt a vendégvédelem mögött (de állítólag az első labdaérintésig kapuskirúgásból nincs les ugyanúgy, mint bedobásnál), megiramodott a labdával, rosszul sikerült kapura lövésébe a menteni igyekvő védőnk olyan szerencsétlenül ért bele, hogy lábáról védhetetlenül vágódott a labda a hálóba (1-0). A vendégek már a gól előtt is szervezettebbnek tűntek, helyenként jól tartották meg a labdát, távoli lövésekkel próbálkoztak több alkalommal, de igazán kapura veszélytelenek voltak a lövések. A bekapott gól után azonban még rátettek egy lapáttal, melynek eredményeként a 17. percben Bangó Rómeó csodálatosan a hálóba bombázott a tizenhatos vonaláról (1-1). Egyenlítés után továbbra is támadásban maradtunk. Még több lehetőséget dolgoztunk ki, amelynek csattanója a 43. percben Botos Artúr 11 méterről leadott lövése, valamint Fábián Robi közelről végzett mintaszerű fejese lehetett volna, melyet az ellenfél kapusa óriási bravúrral hárított. Mindkettő nagy helyzet volt. Máig érthetetlen, hogy mi történt a szünetben. Csapatunk úgy nézett ki, mint aki „bent maradt az öltözőben”, nem futottunk, magyaráztuk mit kellene csinálni, a bíróval is feleslegesen foglalkoztunk, ellenfélnek passzoltuk sorozatban a labdát, messze nem ott folytattuk, ahol az első félidőben abbahagytuk, ez a segítség elég volt a már majdnem megroggyant ellenfélnek, hogy felálljon a padlóról és az 50. percben megszerezze a vezető gólt (2:1). Ebből a rémálomból körülbelül húsz perc után tértünk magunkhoz. Ekkor ismét próbáltunk nyomást gyakorolni a hazaiakra, főleg ismét Bangó Norbi révén, de már a Fortuna is elpártolt tőlünk, lövéseinkkel nem találtuk el a hazaiak kapuját. Ennek ellenére a sorsunk eldöntésére adott az élet még egy lehetőséget, hogy egy balról belőtt labda után Vincze Benjamin senkitől sem zavartatva 10 méterről számunkra meghozhatta volna a kedvező döntést, de óriási helyzetben a gyönge lövését a kapus könnyedén hárította, ez a mozzanat volt a végső, amivel egy szép korszak lezárult az egyesületünk életében…

Összefoglalva: Az első félidőben nyújtott magabiztos, helyenként jó játék után, amelynek több kidolgozott gólhelyzete volt, amelyből meg lehetett volna nyerni a mérkőzést, de nem tettük, a második félidőben már csak erőlködés volt az egész, hibát hibára halmoztunk, amelynek eredményeként a helyenként lelkesen játszó hazaiakkal „megnyerettük” a mérkőzést, ami a mi kiesésünket jelentette. A második félidőben benne volt a tavasz összes hibája, amelynek a lényege, hogy nem hittük el hogy ez velünk megtörténhet, nem is tettünk igazán ellene sokat, de sajnos megtörtént, ezért csak magunkat okolhatjuk érte.

J.B.

Szurdokpüspöki – Rimóc 2-1 (1-1)

Szurdokpüspöki, 150 néző, vezette: Dolnegó B. (Gordos Á., Srehó Cs.)
Szurdokpüspöki: Szeles - Sándor, Szabó, Petre Sz., Bódi - Tamás, Miczki, Munkácsi, Zohó - Baranyi, Bacsa (Danyi). Edző: Kiss Zoltán.
Rimóc:
Csampa - Laczkó, Kelecsényi, Farkas, Árva - Kómár (Szilvási), Rácz, Fábián, Bangó N. - Botos A. (Vincze B.), Bangó R. Játékos-edző: Komár Gábor.
Gl.: Zohó, Baranyi, ill. Bangó R.
Sárga lap: Sándor, Tamás, Munkácsi, Zohó, ill. Bangó R., Rácz.
Jók: Szeles, Tamás, Baranyi, ill. Árva, Bangó R.
Kiss Zoltán: - Köszönöm a csapatnak a lelkes hozzáállását, az izgalmas mérkőzésen kivívott győzelmet. Ez valamennyire kárpótolt személy szerint engem is, feledtetve az évközi sok bosszúságot.
Kómár Gábor: - Voltak helyzeteink, amivel nem éltünk. Az ellenfél viszont élt a lehetőségeivel és megérdemelten nyert. Számunkra véget ért egy szép időszak. Nagyon sajnálom ezt a csúfos tavaszt, viszont örülök annak, hogy részt vehettem összességében szép hat évben.

Megtört a gonosz varázs!

2013.05.26. 19:30

Továbbra is ég a talaj a lábunk alatt

Rimóc SE-Palotás SE 5:0 (2:0)

Sorsdöntő mérkőzés volt a szombati találkozó, ha győzünk sikerül ébren tartani a bennmaradás reményét, ha kikapunk kiestünk és ez a palotási tánc lesz a végső. Tudtuk csak magunkra számíthatunk. Albert Hubert hasonlatával élve: „ Akiknek tejre van szüksége, jobb ha nem ülnek le egy sámlira a mező közepére, arra számítva, hogy a tehén majd segíteni fog nekik.” A győzteseket a vesztesektől a cselekvés különbözteti meg. És most eljött az utolsó lehetőség a cselekvésre.

Óvatos, tapogatódzó játékkal kezdődött a mérkőzés. A vendégek biztonságos védekezésből gyors kontra akcióra törekedtek. Csapatunk az első pillanattól kezdve nagy akarással küzdött, a kiharcolt mezőnyfölény helyzetekben is jelentkezett. Az i-re a pontot először 22 percben Bangó Rómeónak sikerült feltenni, aki nagyon fontos gólt szerzett.  A szünet előtt egy perccel Botos Artúr használta ki a védelem és Lados kapus ügyetlenkedését és kettőre növelte a gólok számát.

A második félidőt a Palotásiak kezdték jobban és kétségbeesett rohamokat indítottak kapunk felé. Negyedóra eltelte után kezdett magára találni a csapatunk és fokozatosan átvettük a játék irányítását, ami gólokban is megmutatkozott. Először a szemfüles Bangó Norbert volt eredményes, aki egy szabadrúgásból megpattanó labdára csapott rá és okos gólt rúgott. Komár mester továbbra is támadásra sarkalta a csapatot és friss erőket vetett be, amely eredményeként a 68. és a 73. percben Vincze Benjamin további gólokat szerzett.

Vége 5-0 lett, mellyel megörvendeztettük a rosszban is kitartó, lelkes rimóci szurkolókat. Akik szintén hittek benne, hogy nincs olyan mélypont, holtpont vagy kudarc, amit ne lehetne átfordítani, megváltoztatni vagy megszakítani. Még nehéz út vár ránk, de ha kicsit későn is, de legalább elindultunk rajta.

És végül:

Történt, hogy a kiesés szempontjából sorsdöntő mérkőzésre készült a Salgótarján. A csapat edzője, Dr. Lakat Károly egész héten egy árva hangot sem ejtett a hétvégi bajnokiról. A meccs napján is a megszokott kettő helyett csak egy órával a kezdés előtt rendelte be a játékosokat. Az öltözőbe lépőket a megszokott egy gyúrópad helyett kettő várta, s mindkettőn törülközőkkel letakart tárgyak voltak. Kiesésről vagy bent maradásról, NB I-ről vagy NB II-ről volt szó: jövők, pályautak, egzisztenciák múltak az előttük álló kilencven percen. Lakat mester elkezdte egyenként hol az egyik, hol a másik gyúróasztalról leemelni a törülközőket a tárgyakról. Ez itt egy doboz Nikotex munkás, ez meg egy csomag arany Kent- mondta a poént és a lényeget akkor még csak halványan kapisgáló játékosainak, majd így folytatta.– Ez egy üveg Kőbányai, ez egy dobozos Heineken. Ez egy jó szövetből készült angol ruha, ez viszont egy melós pufajka. Ez egy tábla Suchard csokoládé, ez egy Úttörő nugát szelet. Ez Torda Teri aktfotója húszéves korából, mellette Gobbi Hilda öregkori képe… Válasszatok! Lehet menni öltözni. A Stécé végül 1-0-ra nyert.

Rimóc- Csampa- Laczkó, Kelecsényi, Árva, Farkas- Komár (Bangó A.), Fábián, Rácz, Bangó N.(Kormány)-Botos (Vincze) , Bangó R.(Beszkid)

Á.R.

Most sem tört meg a jég

2013.05.20. 21:57

Héhalom - Rimóc SE   1:0 (1:0)

Két - hasonló erősségű, de - gyenge csapat mérkőzésén a szerencsésebb hazaiak otthon tartották a három pontot.

Csapatunknak - az előzmények ellenére - a mai mérkőzésen a minimális cél a pontszerzés volt. Ennek tudatában léptünk pályára. Az első félidő egészére el lehet mondani, hogy a mi akaratunk érvényesült az ellenfél tizenhatosának előteréig, de ott megállt a tudomány. Mezőnyben jól járattuk a labdát, de nem jelentettünk veszélyt a hazai kapura. Egy felesleges szabálytalankodás után a hazaiak a tizenhatosunkról kaptak szabadrúgást. A belőtt labdát Csampa (meglehetősen suta mozdulattal) a levegőbe ütötte, a gyorsabban eszmélő hazai játékos lecsapott rá, és két méterről valahogy begyötörte a hálóba. (1:0)

Ezzel lényegében el is dőlt a mérkőzés. A továbbiakban egyik csapat sem tudott igazi gólhelyzetbe kerülni. Bár a hazaiaknak volt egy pár próbálkozásuk, de a vendégek védői állták a sarat. A gól után a játék a két tizenhatos között zajlott.

Egyenlő erők küzdelme meddő játékot hozott a második félidőben is. A vendégek próbálkoztak ugyan, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani a hazai kapu előtt. Az eredmény nem változott. Így a vendégek nagyon nehéz helyzetbe kerültek a bajnokság hajrájában.

Összegezve: Egy döntetlen-szagú mérkőzésen egy szerencsés/szerencsétlen góllal kikaptunk. A játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget, de gól nélkül nem érhetünk el semmilyen eredményt. Mi nem tudunk 0:0-ás meccset játszani!

Rimóc: Csampa - Kelecsényi, Mócsány, Farkas, Árva - Rácz, Fábián, Bangó N., Laczkó - Botos (Vincze), Bangó R. (Beszkid A.)

Játékos-edző: Komár Gábor

M.R.

Még gombócból is sok...

2013.05.19. 08:35

Rimóc SE - Berkenye  0:8   (0:3)

Tudásunk, akaratunk, lelkesedésünk ennyire volt elég a más dimenzióban futballozó Berkenye ellen. Nem igazán izzasztottuk meg a bajnok-jelöltet.

Már a mérkőzés elején látszott a vendég csapat ereje. Nagyobb barátságban voltak a labdával mint a hazaiak. Rögtön az elején, a negyedik percben vezetést szereztek. Fábri volt megállíthatatlan, majd jól eltalált lövése a kapufa mellett talált utat a hálóba. (0:1) Pár perc múlva a hazaiak előtt adódott - talán a mérkőzésen a legnagyobb - lehetőség, amit Bangó N. elügyetlenkedett. Jött is gyorsan a válasz, és már 0:2 volt az állás. A vendégek nagyon magabiztosan járatták a labdát, a hazai csapatnak akkor volt esélye megszerezni, amikor pontatlanul passzoltak. Ezekből a labdaszerzésekből egyszer-kétszer veszélyeztetni tudták a vendég védelmet, de semmi több. A berkenyeiek viszont könnyedén szerezték meg a harmadik góljukat. (0:3)

A második félidőben sajnos folytatódott ez a tendencia... Az első negyed órában tartotta magát a hazai csapat becsülettel, de utána ismét beindult a gólgyártás vendég részről. Nem nagyon tudták védőink megakadályozni az újabb gólokat. Így a végeredmény 0:8 lett. Csapatunk fejben és fizikálisan is elfáradt a végére.

Összegezve: Tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, de megpróbáljuk. Akartunk is, néha jól is játszottunk, de veszélyt nem jelentettünk az ellenfél kapujára. Nagy verés lett a vége. A hátra lévő három meccsre kell koncentrálni, és ki kell hozni belőlük a legjobbat.

Rimóc: Csampa - Fábián, Farkas, Laczkó, Kelecsényi, Árva - Rácz, Bangó N., Szilvási (Beszkid A.), - Vincze (Botos), Bangó R.

M.R.

Tovább tart a mélyrepülés

2013.05.12. 19:20

Már Szurdokpüspöki is előttünk a tabellán

Nőtincs SE-Rimóc SE 4:0 (1:0)

Nem túl jó előjelekkel látogatott csapatunk Nőtincsre. Mesterünk három alapemberére nem számíthatott sárga lapos eltiltásuk miatt Fábián, Bangó, Rácz. Nem indult jól számunkra a mérkőzés a hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést egy baloldali beadást követően 1-0. Majdnem válaszoltunk is egyből egy szöglet után Kelecsényi labdája repült el a kapu fölött pár centivel. Az első félidőben az eredmény nem változott. Kormány R. váltotta Szilvásit. A második félidő kezdése után növelte előnyét a hazai csapat 2-0. Pár percre rá már 3-0 volt a hazaiaknak, egy beadásról maradtak le védőink. A 62 percben Farkas váltotta Vincze B-t. A második félidőből talán egy kapura lövést lehetne kiemelni a részünkről. Botos A. célozta meg a kapu lyukat és nem sokkal ment fölé a lövése. A végén egy szögletből a hazaiak beállították a végeredményt 4-0. Egy rövidre lőtt labdát csúsztattak a kapunkba. Összességében megérdemelten nyert a hazai csapat,hisz nem voltunk veszélyesek a kapujukra. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk hisz kieső pozícióba került csapatunk. Ha nem szerzünk pontokat a legrosszabb történhet meg velünk. Hétvégén a megerősödött bajnokesélyes Berkenyét látjuk vendégül.
 

Összefoglalva: A nőtincsi vereséggel eldőlt, hogy 26 fordulót követően már csak egy csapatot tudunk megelőzni a bajnoki tabellán, így jelenleg a 14. pozíció már kiesést jelentene. Rimóci oldalról elkerülhető gólokkal, erőtlen mezőnyjáték mellett a hazai Nőtincs csapata ilyen arányban is megérdemelten tartotta otthon a három bajnoki pontot a hétvégi fordulóban.

2013.05.12 17:00 Nőtincs, sportpálya

Vezette: Boda Viktor (Béres Krisztián, Katona László)

Csampa.-Laczkó Zs.-Kelecsényi G.-Mócsány R.-Hodúr T.-Beszkid A.-Árva R.-Botos A.-Szilvási K.-(Kormány R).-Vincze B.-(Farkas N).-Bangó R

2013.05.13.tabella.png

Elkerülhető gólok esete

2013.05.06. 21:05

Rimóc- Mátranovák 2-3 (1-2)

Olyan volt ez a meccs, mint egy izgalmas hollywoodi film, de a vége nem giccses volt, hanem megint szomorú.

6. perc: Stark 30 méteres szabadrúgása vágódott a gólvonalon túlra. 0-1.

13. perc: Hazai védelmi hibát kihasználva Oszvald lőtt gólt. 0-2.

31. perc: Bangó N. beadását a vendégek védője saját kapujába rúgta. 1-2.

47. perc: Laczkó középre ívelt labdáját Kelecsényi fejelte szépen a kapuba. 2-2.

83. perc: Tizenegyeshez jutott a vendégcsapat. Oszvald higgadtan értékesítette. 2-3

Óhatatlan, hogy a sorozatos eredménytelenséggel jött a nyomás, ment az önbizalom. Nehéz megfejteni mi zajlik a háttérbe de, hogy baj van az biztos. Mi idősek már nem teszünk hozzá a játékhoz, amennyi szükség volna. A fiatalok pedig még nem alkalmasok a jó futballra.

Legjobban eredményre lenne szükségünk mert egy siker mindent könnyebbé tenne. Nagyon nehéz ilyenkor bármit is írni, a jövő dönti el hogy, milyen sportemberek vagyunk.

Rimóc: Csampa- Mócsány, Fábián, Farkas - Laczkó, Rácz, Kelecsényi, (Vincze), Bangó N. Árva - Bangó R.(Szilvasi), Botos, ( Beszkid). 

A.R

A mérkőzésen vállkulcs törést szenvedő mátranováki Oravecz Attilának jobbulást és gyors felépülést kíván a Rimóci SE.

Majdnem borult a papírforma

2013.04.28. 08:01

Rimóc SE - Balassagyarmati VSE      2:3  (2:2)

Rég látott jó játékkal, szépségdíjas gólokkal majdnem sikerült meglepetést okozni a meglehetősen keveset mutató Balassagyarmat ellen. Ebből a mérkőzésből lehet építkezni.

A bajnokság 23. fordulójában - a hajdan szebb napokat átélt - Balassagyarmat látogatott hozzánk. Nehéz mérkőzés elé néztünk, de nekünk már minden mérkőzés nehéz. Az első húsz percet egyértelműen átaludta csapatunk. Sajnos ennek meg is lett az eredménye. Előbb Kelecsényi adta el a labdát a körívnél, amiből aztán letámadott a vendég csapat, és meg is szerezte az akció végén a vezetést. (0:1)

Majd pár perc múlva Mócsány és Rácz nem értette meg egymást, amit ismét labdavesztés követett, és az így kialakult emberfölényes helyzetet a vendégek könnyedén kihasználták, amiből megszületett a második gól. (0:2)

A gól után sokan temették a csapatot, mondván húsz perc alatt két ilyen gólt kapni, itt nagy verés néz ki. Aztán Botos A. válaszolt a 'temetkezési vállalat embereinek'. Kiváló labdát kapott az ellenfél tizenhatosa előtt, egy okos testcsellel becsapta a kapust majd jobbal a bal alsóba lőtt. (1:2)

Nem sokkal ezután, egy megszerzett labdát követően Szilvási hajszálpontos indítása után Bangó R. 20-25 méterről ritkán látható mozdulattal emelte be a játékszert a kicsit kint álló Szatmári kapus fölött. (2:2)

Innentől kezdve ismét nyílttá vált a mérkőzés. A hazaiak lendületét, a félidőt lezáró sípszó törte csak meg. A második félidőben nem tört meg a hazai csapat lelkesedése. Előbb Fábián R. került száz százalékos helyzetbe - amit sajnos elügyetlenkedett -, majd pár perc múlva Botos A. vezethette senkitől sem zavartatva a labdát Szatmári kapusra, sajnos nem tudott túljárni a kapus eszén. Közben a vendég csapatnak is adódtak lehetőségeik, de mind elhaltak. Ezután egy szabadrúgás utáni felívelést követően Vincze került helyzetbe, a pálya minősége miatt azonban nem tudta a kapuba irányítani a labdát, így újabb ziccer maradt ki.

Ahogy lenni szokott, a sok kihagyott ziccer előbb-utóbb megbosszulja magát. Így is történt. A vendégek sokadik kontra akciója végén, erősen les gyanús szituációban megszerezték a harmadik gólt. (2:3)

(Tarlósi Milán partjelző, valamilyen okból kifolyólag nem ezt a mérkőzést nézte az adott szituációban)

Sajnos erre a vendég gólra, a hátralévő idő szűkössége, és a rossz bírói döntés miatti idegesség okán már nem tudtunk válaszolni. Így az eredmény már nem változott. Újabb vereség...

Összegezve: Bár nem sikerült itthon tartani a nagyon fontos három pontot, ezen a mérkőzésen közelebb álltunk a győzelemhez, mint bármikor az előző meccseken. Sokat tettünk érte. Az elkövetkező mérkőzések ugyanolyan nehezek lesznek. Muszáj eredményt, eredményeket elérnünk, és ennek a mérkőzésnek az alapján minden esélyünk meg van rá.

Szerdán május 1-jén csapatunk szabadnapos!

Jövő héten szombaton Mátranovák csapatát látjuk vendégül. A mérkőzés 17:00-kor kezdődik!

HAJRÁ RIMÓC!!!

M.R.

 

Rimóc: Csampa - Laczkó, Komár Mócsány, Kelecsényi - Fábián, Rácz (Árva), Szilvási (Vincze), Bangó N. (Beszkid) - Botos, Bangó R.

Játékos edző: Komár Gábor

Gól: Botos, Bangó R.

Sárga lap: Fábián, Komár

Folytatódik a vesszőfutás

2013.04.24. 21:02

Rimóc – Karancskeszi 0-3 (0-2)

 Elképzelés nélkül, akaratgyengén...

 Az álmosan kezdő hazaiakat már az 5. percben mattolta az ellenfél csatára, három védő között látványos labdaátvétel után gólt szerzett (0-1). A gól teljes „tanácstalanságot” hozott az amúgy sem meggyőző rimóciak játékában. A vendégek „játszogattak”, mi pedig nem tudtuk felvenni velük semmilyen területen a versenyt, és könnyedén szerezték meg a második góljukat (0-2). Fordulás után már jobban „csipkedték” magukat a hazaiak, de szerencséjük sem volt, mert kiegyenlítettebb játék ellenére egy védőről megpattanó lövés a kapufáról csapódott a hálóba (0-3). Válaszunk az egész meccset illetően - a három gólra - Vincze B. 16-ról leadott látványos lövése volt, amely a kapufáról kipattant a mezőnybe.

Összefoglalva: Most már ki lehet jelenteni, hogy a tavaszi forduló első felében vadkerti győzelmet kivéve állva maradt a csapatunk. Magyarul: kondicionális, mentális, vagy egyéb hibák jellemzik a csapat játékát, ami kifelé akaratgyengeséget mutat, az is igaz, hogy támadójátékunk nem üti meg a jobb megyei csapatok szintjét.

J.B.

Rimóc – Karancskeszi 0-3 (0-2)

Rimóc, 50 néző, vezette: Baranyi (Gordos Á., Szigetvári Z.) 
Rimóc: Csampa – Farkas, Kelecsényi, Fábián, Mócsány – Laczkó, Árva, Rácz, Bangó N. – Beszkid (Botos), Bangó R. (Vincze). Edző: Komár Gábor.

Karancskeszi: Lázár – Ferkó, Dániel, Galbács, Danczák – Puszta, Pál, Bóna, Znamecz (Bársony) – Simon (Pudveszel), Ferhan (Lantos) Edző: Mátyus Sándor

Gl.: Znamecz (2), Pál. Sárga lap: Danczák. Jók: Fábián, ill. Galbács, Dániel, Znamecz, Ferkó.

Vincze Barna, a Rimóc vezetőségi tagja: – Sok hibával, bátortalanul játszottunk, aminek vereség lett a vége. Sokkal többet kell tenni a játékosoknak a jobb eredmény elérése érdekében.

Mátyus Sándor: – Javuló játékkal magabiztos győzelmet arattunk. Készülünk a hétvégi rangadóra. Gratulálok a játékosoknak.

Bercel KSK - Rimóc SE 2:1 (1:0)

A vendég mezőnyfölény és számos kihagyott helyzet ellenére a hazai Bercel két találatával fontos pontokat szerzett a kiesés elkerülése ellen vívott küzdelemben.

Nyári napsütésben került sor a következő bajnokira. Csapatunk Bercelre látogatott. Edzőnk Kelecsényi és Bangó A. játékára nem számíthatott különböző okok miatt. Támadóként lépett fel csapatunk a mérkőzés elejétől kezdve. Helyzeteket alakítottunk ki, de szokásunkhoz híven sorra hagytuk ki azokat. Ellenfelünk egy jól eltalált lövésből szerezte meg a  vezetést 1:0.
A félidő hátralévő idejében nem változott az eredmény. Félidőben cseréltünk Rácz I. helyére Hodúr T. érkezett. Csapatunk ismételten egy szerencsétlen gólt kapott 2:0.
Ismét cseréltünk Beszkid A, váltotta Szilvásit. A meccs hátralévő felében csapatunk mindent egy lapra feltéve próbálta legalább az egy pontot megszerezni, de csak szépíteni tudtunk. Bangó R. a 87.percben a 16-os sarkáról a bal alsó sarokba tekerte a labdát 2:1.
 
Így ismét egy hatpontos meccset veszített el csapatunk. Nehéz helyzetbe kerültünk hisz a cél innentől kezdve nem lehet más mint a kiesés elkerülése. Ehhez viszont támadójátékban rengeteget kell fejlődnünk, hisz góllövés nélkül nem lehet meccset nyerni. De tovább kell lépnünk, szerdán egy elmaradt fordulót pótolunk az éllovas Karancskeszi csapata látogat hozzánk. Mindenféleképpen pontot, pontokat kell szereznünk céljaink eléréséhez ezért megkérünk minden szurkolót, hogy lehetőségeikhez mérten minél többen látogassanak ki a mérkőzésre és buzdítsák csapatunkat hisz nagy szükségünk van rá.
 
Rimóc: Csampa- Mócsány, Fábián, Farkas, Rácz I.(Hodúr T) - Árva, Laczkó, Szilvási (Beszkid A), Bangó N., - Bangó R.,Vincze B
Játékos-edző: Komár Gábor.
 
Sárga lap: Szilvási K, Hodúr T
 
Gólszerző: Bangó R
 
F.N.

Romhányban ért véget a kupa

2013.04.17. 21:25

Magyar Kupa II. forduló:

Romhány - Rimóc SE  3:1 (1:1)


A győzelmet jobban akaró, megyei másodosztályban szereplő Romhány csapata megérdemelten jutott tovább, a játékban semmit nem mutató, szétesően, ötlettelenül futballozó Rimóc ellen. A kiegyenlített első félidő után a hazaiak két, jól eltalált távoli lövéssel eldöntötték a mérkőzést. A vendégek támadásban semmit nem tudtak mutatni, így az eredmény nem lehetett más.

Mindenki nézzen magába...

Hétvégén vasárnap Bercelre látogatunk. A mérkőzés 16:30-kor kezdődik!


Rimóc: Csampa - Fábián, Hodúr, Mócsány, Farkas - Rácz, Kelecsényi, Szilvási (Pásztor B.), Árva - Bangó R., Bangó N. (Botos A.)

Gól: Bangó R.

Oda-vissza négy Pásztótól

2013.04.16. 23:09

Odahaza sem sikerült a visszavágás

Rimóc SE-Pásztó SK 0:4 (0:2)

Az ősszel lejátszott pásztói mérkőzéshez hasonlóan ezúttal sem úsztuk meg négy gól alatt pásztó ellenében, azonban hazai pályán az idény legrosszabb játékát mutatva még helyzetig is alig jutott csapatunk az orkán erejű szélben lejátszott hétvégi bajnoki fordulóban.

Már a mérkőzés elején ellőttük a puskaporunkat, Szilvási ordító helyzetben sem tudta bevenni a korábban rimócon is védő Oláh kapuját. A kezdeti puhatolózás után azonban a vendégek kezdték egyre inkább átvenni a játék irányítását, igaz ehhez nagyban hozzájárult a jelentősen felerősödő, a pásztóiakat támogató orkán erejű szél is. A játék képe egyre inkább kezdett hasonlítani az egykapus játékhoz, a labda ritkán lépte át a félpálya vonalát, akkor is csak rövid ideig volt játékban a pásztói térfélen. A folyamatos fölény eredményeként a félidő 38. percében megszületett az első pásztói találat, egy szabadrúgást követően a hazai védők kapitális hibája mellett a felső lécről kipattanó labdából Csépe szerzett szemfüles találatot. A második találatra sem kellett sokat várni, három perccel később Baranyi ívelt középre a bal szélről, ám a beadásnak szánt labdát a szél a hosszú sarokba fújta.

Fordulást követően a szél a rimóciakat támogatta volna, de kreativitás hiányában nem tudtunk ezzel az előnnyel élni. Ezzel szemben a vendégek Bakos egyéni akcióját követően növelni tudták az előnyüket, kilátástalanná téve a győzelembe vetett hitünket. A félidő közepére a  szél teljesen elcsendesedett, így erre az előnyre a  továbbiakban már nem számíthattunk. A mérkőzés hátralévő részére inkább a sárdagasztás volt jellemző, a küzdelem mellett kevés focit és annál több egyéni hibát láthatott a mérkőzésre kilátogató kevés számú néző. A lefújást megelőzően két perccel Bakos újra betalált, beállítva ezzel a megalázó négy-nullás végeredményt.

Vezette: Boda V. (Trubin B., Balázs K.)

Rimóc: Csampa – Mócsány, Kelecsényi, Hodur (Vincze), Farkas – Laczkó, Bangó N., Árva, Beszkid A. (Bangó R.) – Fábián, Szilvási (Botos). Játékos-edző: Komár Gábor.
Pásztó: Oláh – Kuris, Dudás (Gömbicz), Bednár, Edmar – Ráduly, Tari, Csépe, Kapás – Bakos, Baranyi (Kotroczó). Edző: Almási Dénes. 
Gl.: Bakos (2), Csépe, Baranyi.

Sárga lap: Kelecsényi, Laczkó, ill., Tari, Kotroczó. Jók: Fábián, Bangó N., ill., Ráduly, Bakos, Edmar, Kuris, Tari, Kapás.

Komár Gábor: – Megérdemelt vendéggyőzelem született. Gratulálok.
Almási Dénes: – Kitűnő játékvezetés mellett, a mostoha időjárási viszonyok ellenére is harcias, kemény küzdelemben, megérdemelt győzelmet arattunk.

Nem bírtuk a hajrát

Somoskőújfalu - Rimóc SE 3:1 (1:0)

A két csapat őszi mérkőzésén elszenvedett nagyarányú vereségért visszavágva - ezúttal is mély talajú pályán, az évszakhoz képest zord időjárási körülmények között - a somosi csapat a mérkőzés utolsó negyedében szerzett két találattal megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot.

Rimóc kezdett lendületesebben, egy ideig a két tizenhatos között csordogált a játék, hol az egyik, hol a másik kapu forgott veszélyben, de a két portás mellől a szerencse sem pártolt el. Majd első félidő vége felé kicsit váratlanul a hazaiak megszerezték a vezetést. Somosiak középpályása elfutott a jobb oldalon és beadását az érkező támadójuk a kapuba rúgta (1:0).

A második félidőben folytatódott az iram, hullámzott a játék, Csampának egyszer-kétszer igazolnia kellett megbízható, kitűnő formáját. A játékrész derekán sikerült az egyenlítés. Egy jobb oldali beadás után nagy kavarodás támadt a somosi kapu előtt, majd Kelecsényi elé esett a labda aki a megdöbbent kapus és hazai védők mellet gurított az ellenfél kapujába (1-1).

A folytatásban azt hittük döntetlen szaga lesz a mérkőzésnek. Tévedtünk. A hajrában 9 perc alatt eldőlt minden. A hazaiak élesen nyesett beadását Berki szinte az alapvonalról magasra emelkedve küldte a hálóba (2-1).

Még tartott a rövidzárlat, amikor a hazaiak játékosa 18 méterről lövésre szánta el magát, a felső lécről kijött labdát a jól érkező csatár a halóba helyezte (3-1). A gól után minden reménye elszállt csapatunknak.

Úgy is mondhatnánk: az egyiknek sikerült, a másiknak nem. Élvezetes, küzdelmes meccset játszott a két csapat, mely során sajnos ezúttal nem sikerült bevenni a „Somosi várat”. Bátran játszó csapatunk, némi szerencsével az egyik pontot elrabolhatta volna a hazaiaktól.

Rimóc: Csampa - Laczkó, Kelecsényi, Mocsány, Farkas - Fábián, Rácz, Árva - Bangó A. ( Szilvási), Beszkid, ( Vincze) Bangó N. ( Botos)

Sárga lap: Fábián, Bangó A., Rácz I.

Gól: Kelecsényi

Á.R.