Új elérhetőségek

2013.09.29. 07:24

Kövess minket a www.rimocise.hu és a www.facebook/rimocise oldalon is!

A három év után visszatérő Márton volt a nyerő ember

Balassagyarmati VSE-Rimóc SE 1:1 (1:0)

Balassagyarmati VSE –

Rimóc SE : Csampa- Jusztin, Rácz, Antal, Farkas-Árva, Bangó N., Vincze (Bangó A. 46’) Balázs, – Bangó R., Márton

Góllövő: Fábri 21’, Márton 77’

Sárga lap:

20130928_175244bse-rimoc

A hetedik fordulóban a bajnoki címre pályázó Balassagyarmati vendégszereplés következett. Az elmúlt fordulóban Berekenye felett aratott nagyarányú rimóci győzelem kellő önbizalmat adhatott a játékosoknak, így bíztunk benne, hogy fegyelmezett játékkal akár meglepetés eredmény is születhet.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, már az első perctől kezdve próbálták nyomás alatt tartani Csampa kapuját, amihez a láthatóan megilletődött vendégek csak asszisztálni tudtak. A sok hibával, kapkodóan játszó rimóciak nem tudták megtartani a labdát, így a gyarmatiak könnyedén játszhatták labdatartásos játékukat. A hazai mezőnyfölény a huszonegyedik percben hozott eredményt, Balaskó húsz méterről elvégzett szabadrúgása a sorfal felett tekeredett Csampa kapujába (1:0) A vezető találat birtokában a hazaiak továbbra is uralták a mérkőzést, de a fölény némiképp elolvadt a vendégek rendezték soraikat és egyre inkább játékba lendültek. A hazai előny duplázódhatott is volna, Oláh lépett ki ziccerben, de a jó ütemben kimozduló Csampa ezúttal védeni tudott. A másik oldalon az egyedüli jelentősebb helyzet az előrehúzódó Jusztin előtt adódott, aki egy szögletet követő beadásból a kapu fölé emelt.

A második félidőben Vincze helyére Bangó Alex állt be, ebből kifolyólag a középpályán átszervezést hajtott végre Sebestyén Szilárd, Balázs a szélről a középpálya közepére húzódott be Árva mellé. A játékrészt ezúttal is a hazaiak kezdték jobban, de a játék kiegyenlítettebb lett, a rimóciak több ígéretes kontratámadást is tudtak vezetni Földi kapujára, de a gyarmati kapusnak igazán komoly védésre nem volt szüksége. Ezzel szemben Csampának többször is a helyén kellett lennie, hogy az eredmény ne változzon, Fábry mellett Oláh is többször veszélyeztetett. A vendég védelem azonban jól zárt a gyarmati támadások előtt, így a sok kimaradt lehetőség egyre inkább belelkesítette a rimóciakat. Így a gyarmati védők bizonytalankodásait látva nem volt meglepetés az egyenlítés, a hetvenhetedik percben egy gyarmati átadást Bangó Norbert fülelt le a középpályán, majd jó ütemben hozta helyzetbe a 2010 után Rimócra visszatért Mártont, aki két védőt is elfektetve gurított Földi kapujába (1:1)

20130928_175340_bse-rimoc

Az egyenlítés meglepte a hazaiakat, akik már-már  zsebükben érezhették a három pontot. A fordulat jót tett a mérkőzésnek a hátralévő 13 percre, a gyarmatiak nagyobb iramra kapcsoltak, de Jusztinék továbbra is jól védekeztek. A győztes találat lehetősége azonban még így is megmaradt a Mohácsi csapatnak, a kitámadó rimóciak fellazult védelmét Petrás játszotta át, de Csampa ezúttal is kitűnően mozdult ki a kapujából, így az eredmény a lefújásig már nem változott.

A döntetlen eredményt láthatóan kudarcként élték meg  a vendéglátók, míg a rimóciak számára ez az eredmény mindenképp jónak mondható. A mérkőzés összképe alapján a döntetlen igazságosnak mondható, a BSE passzív mezőnyfölénye önmagában nem ért győzelmet, míg a szezonbeli legjobb formáját mutató rimóciak lelkesedése és koncentráltsága egy pontot eredményezett.

Az új honlapon is olvashatod

Rimóc SE_Berkenye SE 5:1 (4:0)

2013.09.21 16:00 Rimóc, Sportpálya

Vezette. Boda Viktor (Szász Kornél, Balázs Kristóf)

Rimóc SE : Csampa- Farkas, Váradi, Antal, Szép (Bangó A 75’)-Laczkó, Balázs, Botos, Rácz-Vincze (Árva 65’), Bangó R.

Berkenye SE: Czédula-Krausz, Miklián, Szejbert, Rottek (Hörnyék 65’)-Bábik (Lányi 46’), Mátyus (Rapcsók 46’), Drajkó, Balázs –Szabó (Tövis 46’), Láng (Szilágyi 46’)

Góllövő: Bangó Rómeó: 17’, 78’, Vincze 20’, 41’ illetve Rapcsák 70’

Piros lap: Botos 86’

A hatodik fordulóban a rimóciakhoz hasonlóan idáig egy győzelmet felmutató, jelentősen átalakult tavalyi bajnok csapat érkezett Rimócra, így a mérkőzés tétje a tabella sereghajtó régiójától való elszakadás volt. Az elmúlt fordulóban a Berkenyeiek Karancskeszitől szenvedtek el nagyarányú vereséget, míg a házigazdák az SBTC vendégeként voltak kénytelenek fejet hajtani a tarjániak tudása előtt. Ennek következtében a győzelem mindkét csapatnak létfontosságú volt a bajnokság folytatása szempontjából.

A vendég Berkenye kezdte jobban a mérkőzést, az első negyedeben támadóbb szellemben, mezőnyfölényben játszottak a védekezésben kapkodó és bizonytalan hazaiakkal szemben, azonban komoly helyzetet nem tudtak kialakítani. A többször is kinyíló Berkenyei védelem hibáját kihasználva a tizenhatodik percben Laczkó tört be a vendég büntető területre, ahol szabálytalanul szerelték, így Boda játékvezető büntetőt ítélt, amit Bangó Rómeó magabiztosan értékesített. (1:0) Nem kellett sokat várnia  a következő találatra sem, három perccel később szintén Laczkó játszotta tisztára magát a jobb szélen, beadására ezúttal Vincze érkezett kitűnően, megszerezve ezzel a második hazai találatot.(2:0) A kétgólos hátrány ellenére a Berkenyeiek továbbra is mezőnyfölényben játszottak a visszazáró hazaiakkal szemben, a legnagyobb veszélyt Csampa kapujára Balázs Márk jelentette, de távoli kísérletei nem találták el a kaput. A kitűnően játszó Laczkó jó teljesítményét a harminchetedik percben góllal koronázta meg, ismét kihasználva a kitámadó vendégvédelem hibáját, egy tetszetős kontra végén a rövid sarokba lőtt a tehetetlen Czédula mellett. (3:0) A félidő hajrájában egy szögletet követően még Vincze fejjel volt eredményes, megszerezve csapata negyedik, önmaga második találatát. (4:0) 

A második játékrészre a vendégek edzője –Kovács Imre –négy poszton is változtatott csapatán, aminek eredményeképp egyre veszélyesebb támadásokat tudtak vezetni a rimóci kapura. Ezzel szemben Váradiék védekezésben rosszabbul teljesítettek, nagy problémát okozott a  labda megtartása és előre történő megjátszása. Több vendég lehetőség is adódott a félidő első tíz percében, de ezek a kísérletek rendre elkerülték Csampa kapuját. A mezőnyfölény a hetvenedik percben érett góllá, amikor is Rapcsák érkezett jó ütemben egy bal oldali beívelésre és Farkast megkerülve a hosszú sarokba lőtt. (4:1) A gól lázba hozta a berkenyét, a folytatásban is lendületben maradtak, a hetvenötödik percben Csampának Tövis lövését kellett bravúrral hárítani. A kimaradt helyzeteket azonban ezúttal sem hagyták büntetlenül a rimóciak, ismét egy ellentámadás során a csereként beállt Bangó Alex húzta meg a jobb szélt, majd beadását a jól érkező Bangó Rómeó értékesítette, beállítva ezzel az öt-egyes végeredményt.

Samuel volt a végzetünk

2013.09.15. 09:10

20130914_164018_sbtc_rimoc_1379227938.jpg_980x735

SBTC-Puebla - Rimóc SE 5-0 (3-0)
2013.09.14. Tóstrandi Sporttelep, 100 néző

Vezette: Szederkényi Cs. (Szigetvári Z., Kazinczi B.)

SBTC: Kozma (Puporka 46’ ) - Zimányi, Horváth, Csornij, Rodrigo (Mészáros 46’) - Jeney- Lenkó (Elton 46’), Bonivárt (Egervári 60’), Ludányi (Maicon 46’), Kerényi- Samuel Vezetőedzők: Tamási Zoltán, Takács László

Rimóc: Csampa - Farkas, Jusztin, Vincze, Hodur, Antal (Szép 24’), Laczkó, Rácz I., Balázs Gy. - Bangó A. (Galajda 46’), Bangó R (Kormány 82’)

Edző: Árva Róbert

Góllövő: Samuel (3’, 20’, 42’, 54’, 77’)

Sárga lap: Horváth (62’) ill. Vincze (5’), Laczkó (21’), Szép (78’)

A bajnoki cím legfőbb várományosának számító SBTC-Puebla csapata  a brazil légiós Samuel  négy találatával magabiztosan, a mérkőzést végig irányítása alatt tartva,  könnyed edzőmérkőzés jelleggel szerezte meg  a győzelemért járó három pontot az eltiltások  és  a sérülések miatt megtizedelt rimóc ellen.

 

Tamási Zoltán, az SBTC vezetőedzője: ,,Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és Puporka Dánielnek, aki az SBTC-nél való edzősködésem alatt most mutatkozhatott be a csapatban. Volt egy sajnálatos sérülésünk, reméljük Jeney Gyulának nincs komolyabb sérülése. Szerettünk volna ennél is nagyobb arányban győzni, de a 65. perctől a sérülés miatt emberhátrányba kerültünk, így meg kell elégednünk ezzel."

Árva Róbert, Rimóc megbízott edzője: ,,Küzdöttünk hajtottunk de fejet kellett hajtanunk a nagyobb tudás előtt. Ezer sebből véreztünk, de úgy gondolom, ami a csapatban van, azt a srácok maximálisan kihozták magukból és nem vallottunk szégyent."

Megvan az első győzelem

2013.09.07. 21:51

Emberhátrányban sikerült gólokat szerezni

Rimóc SE - Palotás SE 2:0 (0:0)

A második hazai mérkőzésén Palotás ellenében megszerezte az idei első győzelmét a mindvégig eltökéltebb, ám két kiállítást is elszenvedő rimóci csapat. A mérkőzés színvonala nem ütötte meg a megyei első osztály színvonalát, mindkét csapat sokat hibázott a találkozón, a hazaiak így egy a nagyarányú győzelem lehetőségét szalasztották el, nehézzé téve a mérkőzést önmaguk számára.

A találkozó már az első negyedórában eldőlhetett volna, Botos Artúr háromszor is farkasszemet nézett Lados kapussal, de mindhárom lehetőségét elpuskázta. A mérkőzést uralta a sérülések miatt szokatlan felállásban pályára lépő rimóci csapat, végig mezőnyfölényben játszva többnyire a kapuja elé szegezte a védekezésre kényszerülő Palotást.  A mérkőzés ritmusát a harminckettedik percben Bangó Norbert kiállítása csak rövid időre zavarta meg, a vendégek részéről emberelőnyben egy veszélyes támadásra futotta a félidő végéig.

A második játékrészben egy motiváltabb rimóc lépett pályára, a jobb fizikai erőnlét miatt a Palotásiak nem tudták érvényesíteni az emberelőnyt, a hazaiak akarata érvényesült a továbbiakban is.  A fölény az ötvenötödik percben érett góllá, a védelemből előrehúzódó Vincze lőtte ki a rövid sarkot. Tizenkét perccel később egy sarokrúgást követően Jusztin fejjel volt eredményes, így már kettőre nőtt a hazai előny. A mérkőzésen további izgalmakról Csampa kapus gondoskodott, egy hazagurítást passzolt Petre Dánielhez, aki nem élt a lehetőséggel, majd egy szöglet utáni kavarodásból sem tudtak szépíteni a Palotásiak. Az amúgy sportszerűnek mondható találkozóra még két kiállítás jutott, Petre Dánielnek és Botosnak is a második sárga miatt idő előtt ért véget a mérkőzés. A lefújásig az eredmény már nem változott, a mutatott játék képe alapján azonban egyik csapat sem lehet elégedett.

Rimóc SE –Palotás SE 2:0 (0:0)

2013.09.06 16:30 Rimóc, Sportpálya

Vezette: Gordos Árpád (Balázs Krisztián, Lovasi János)

Rimóc- Csampa, Váradi, Vincze (Beszkid M 82’), Laczkó, Galajda- Balázs, Bangó N., Rácz, Jusztin, -Bangó R., Botos

Palotás SE –Lados-Bacskai  Zs.,Petre Sz., Andó, Hadrik, _Sipos, Mladoniczki (Bacskai G., 65)’, Huszár, Kotasz,- Petre D., Jele

Góllövő: Vincze 55’, Jusztin 67’

Kiállítva: Bangó N 32’, Botos 87’ ill. Petre D. 78’

Megalázó vereség Cereden

2013.09.07. 21:46

Magunknak tettük nehézzé

Cered-Rimoc SE 7:0 (2:0)

süti beállítások módosítása