Majdnem borult a papírforma

2013.04.28. 08:01

Rimóc SE - Balassagyarmati VSE      2:3  (2:2)

Rég látott jó játékkal, szépségdíjas gólokkal majdnem sikerült meglepetést okozni a meglehetősen keveset mutató Balassagyarmat ellen. Ebből a mérkőzésből lehet építkezni.

A bajnokság 23. fordulójában - a hajdan szebb napokat átélt - Balassagyarmat látogatott hozzánk. Nehéz mérkőzés elé néztünk, de nekünk már minden mérkőzés nehéz. Az első húsz percet egyértelműen átaludta csapatunk. Sajnos ennek meg is lett az eredménye. Előbb Kelecsényi adta el a labdát a körívnél, amiből aztán letámadott a vendég csapat, és meg is szerezte az akció végén a vezetést. (0:1)

Majd pár perc múlva Mócsány és Rácz nem értette meg egymást, amit ismét labdavesztés követett, és az így kialakult emberfölényes helyzetet a vendégek könnyedén kihasználták, amiből megszületett a második gól. (0:2)

A gól után sokan temették a csapatot, mondván húsz perc alatt két ilyen gólt kapni, itt nagy verés néz ki. Aztán Botos A. válaszolt a 'temetkezési vállalat embereinek'. Kiváló labdát kapott az ellenfél tizenhatosa előtt, egy okos testcsellel becsapta a kapust majd jobbal a bal alsóba lőtt. (1:2)

Nem sokkal ezután, egy megszerzett labdát követően Szilvási hajszálpontos indítása után Bangó R. 20-25 méterről ritkán látható mozdulattal emelte be a játékszert a kicsit kint álló Szatmári kapus fölött. (2:2)

Innentől kezdve ismét nyílttá vált a mérkőzés. A hazaiak lendületét, a félidőt lezáró sípszó törte csak meg. A második félidőben nem tört meg a hazai csapat lelkesedése. Előbb Fábián R. került száz százalékos helyzetbe - amit sajnos elügyetlenkedett -, majd pár perc múlva Botos A. vezethette senkitől sem zavartatva a labdát Szatmári kapusra, sajnos nem tudott túljárni a kapus eszén. Közben a vendég csapatnak is adódtak lehetőségeik, de mind elhaltak. Ezután egy szabadrúgás utáni felívelést követően Vincze került helyzetbe, a pálya minősége miatt azonban nem tudta a kapuba irányítani a labdát, így újabb ziccer maradt ki.

Ahogy lenni szokott, a sok kihagyott ziccer előbb-utóbb megbosszulja magát. Így is történt. A vendégek sokadik kontra akciója végén, erősen les gyanús szituációban megszerezték a harmadik gólt. (2:3)

(Tarlósi Milán partjelző, valamilyen okból kifolyólag nem ezt a mérkőzést nézte az adott szituációban)

Sajnos erre a vendég gólra, a hátralévő idő szűkössége, és a rossz bírói döntés miatti idegesség okán már nem tudtunk válaszolni. Így az eredmény már nem változott. Újabb vereség...

Összegezve: Bár nem sikerült itthon tartani a nagyon fontos három pontot, ezen a mérkőzésen közelebb álltunk a győzelemhez, mint bármikor az előző meccseken. Sokat tettünk érte. Az elkövetkező mérkőzések ugyanolyan nehezek lesznek. Muszáj eredményt, eredményeket elérnünk, és ennek a mérkőzésnek az alapján minden esélyünk meg van rá.

Szerdán május 1-jén csapatunk szabadnapos!

Jövő héten szombaton Mátranovák csapatát látjuk vendégül. A mérkőzés 17:00-kor kezdődik!

HAJRÁ RIMÓC!!!

M.R.

 

Rimóc: Csampa - Laczkó, Komár Mócsány, Kelecsényi - Fábián, Rácz (Árva), Szilvási (Vincze), Bangó N. (Beszkid) - Botos, Bangó R.

Játékos edző: Komár Gábor

Gól: Botos, Bangó R.

Sárga lap: Fábián, Komár

Folytatódik a vesszőfutás

2013.04.24. 21:02

Rimóc – Karancskeszi 0-3 (0-2)

 Elképzelés nélkül, akaratgyengén...

 Az álmosan kezdő hazaiakat már az 5. percben mattolta az ellenfél csatára, három védő között látványos labdaátvétel után gólt szerzett (0-1). A gól teljes „tanácstalanságot” hozott az amúgy sem meggyőző rimóciak játékában. A vendégek „játszogattak”, mi pedig nem tudtuk felvenni velük semmilyen területen a versenyt, és könnyedén szerezték meg a második góljukat (0-2). Fordulás után már jobban „csipkedték” magukat a hazaiak, de szerencséjük sem volt, mert kiegyenlítettebb játék ellenére egy védőről megpattanó lövés a kapufáról csapódott a hálóba (0-3). Válaszunk az egész meccset illetően - a három gólra - Vincze B. 16-ról leadott látványos lövése volt, amely a kapufáról kipattant a mezőnybe.

Összefoglalva: Most már ki lehet jelenteni, hogy a tavaszi forduló első felében vadkerti győzelmet kivéve állva maradt a csapatunk. Magyarul: kondicionális, mentális, vagy egyéb hibák jellemzik a csapat játékát, ami kifelé akaratgyengeséget mutat, az is igaz, hogy támadójátékunk nem üti meg a jobb megyei csapatok szintjét.

J.B.

Rimóc – Karancskeszi 0-3 (0-2)

Rimóc, 50 néző, vezette: Baranyi (Gordos Á., Szigetvári Z.) 
Rimóc: Csampa – Farkas, Kelecsényi, Fábián, Mócsány – Laczkó, Árva, Rácz, Bangó N. – Beszkid (Botos), Bangó R. (Vincze). Edző: Komár Gábor.

Karancskeszi: Lázár – Ferkó, Dániel, Galbács, Danczák – Puszta, Pál, Bóna, Znamecz (Bársony) – Simon (Pudveszel), Ferhan (Lantos) Edző: Mátyus Sándor

Gl.: Znamecz (2), Pál. Sárga lap: Danczák. Jók: Fábián, ill. Galbács, Dániel, Znamecz, Ferkó.

Vincze Barna, a Rimóc vezetőségi tagja: – Sok hibával, bátortalanul játszottunk, aminek vereség lett a vége. Sokkal többet kell tenni a játékosoknak a jobb eredmény elérése érdekében.

Mátyus Sándor: – Javuló játékkal magabiztos győzelmet arattunk. Készülünk a hétvégi rangadóra. Gratulálok a játékosoknak.

Bercel KSK - Rimóc SE 2:1 (1:0)

A vendég mezőnyfölény és számos kihagyott helyzet ellenére a hazai Bercel két találatával fontos pontokat szerzett a kiesés elkerülése ellen vívott küzdelemben.

Nyári napsütésben került sor a következő bajnokira. Csapatunk Bercelre látogatott. Edzőnk Kelecsényi és Bangó A. játékára nem számíthatott különböző okok miatt. Támadóként lépett fel csapatunk a mérkőzés elejétől kezdve. Helyzeteket alakítottunk ki, de szokásunkhoz híven sorra hagytuk ki azokat. Ellenfelünk egy jól eltalált lövésből szerezte meg a  vezetést 1:0.
A félidő hátralévő idejében nem változott az eredmény. Félidőben cseréltünk Rácz I. helyére Hodúr T. érkezett. Csapatunk ismételten egy szerencsétlen gólt kapott 2:0.
Ismét cseréltünk Beszkid A, váltotta Szilvásit. A meccs hátralévő felében csapatunk mindent egy lapra feltéve próbálta legalább az egy pontot megszerezni, de csak szépíteni tudtunk. Bangó R. a 87.percben a 16-os sarkáról a bal alsó sarokba tekerte a labdát 2:1.
 
Így ismét egy hatpontos meccset veszített el csapatunk. Nehéz helyzetbe kerültünk hisz a cél innentől kezdve nem lehet más mint a kiesés elkerülése. Ehhez viszont támadójátékban rengeteget kell fejlődnünk, hisz góllövés nélkül nem lehet meccset nyerni. De tovább kell lépnünk, szerdán egy elmaradt fordulót pótolunk az éllovas Karancskeszi csapata látogat hozzánk. Mindenféleképpen pontot, pontokat kell szereznünk céljaink eléréséhez ezért megkérünk minden szurkolót, hogy lehetőségeikhez mérten minél többen látogassanak ki a mérkőzésre és buzdítsák csapatunkat hisz nagy szükségünk van rá.
 
Rimóc: Csampa- Mócsány, Fábián, Farkas, Rácz I.(Hodúr T) - Árva, Laczkó, Szilvási (Beszkid A), Bangó N., - Bangó R.,Vincze B
Játékos-edző: Komár Gábor.
 
Sárga lap: Szilvási K, Hodúr T
 
Gólszerző: Bangó R
 
F.N.

Romhányban ért véget a kupa

2013.04.17. 21:25

Magyar Kupa II. forduló:

Romhány - Rimóc SE  3:1 (1:1)


A győzelmet jobban akaró, megyei másodosztályban szereplő Romhány csapata megérdemelten jutott tovább, a játékban semmit nem mutató, szétesően, ötlettelenül futballozó Rimóc ellen. A kiegyenlített első félidő után a hazaiak két, jól eltalált távoli lövéssel eldöntötték a mérkőzést. A vendégek támadásban semmit nem tudtak mutatni, így az eredmény nem lehetett más.

Mindenki nézzen magába...

Hétvégén vasárnap Bercelre látogatunk. A mérkőzés 16:30-kor kezdődik!


Rimóc: Csampa - Fábián, Hodúr, Mócsány, Farkas - Rácz, Kelecsényi, Szilvási (Pásztor B.), Árva - Bangó R., Bangó N. (Botos A.)

Gól: Bangó R.

Oda-vissza négy Pásztótól

2013.04.16. 23:09

Odahaza sem sikerült a visszavágás

Rimóc SE-Pásztó SK 0:4 (0:2)

Az ősszel lejátszott pásztói mérkőzéshez hasonlóan ezúttal sem úsztuk meg négy gól alatt pásztó ellenében, azonban hazai pályán az idény legrosszabb játékát mutatva még helyzetig is alig jutott csapatunk az orkán erejű szélben lejátszott hétvégi bajnoki fordulóban.

Már a mérkőzés elején ellőttük a puskaporunkat, Szilvási ordító helyzetben sem tudta bevenni a korábban rimócon is védő Oláh kapuját. A kezdeti puhatolózás után azonban a vendégek kezdték egyre inkább átvenni a játék irányítását, igaz ehhez nagyban hozzájárult a jelentősen felerősödő, a pásztóiakat támogató orkán erejű szél is. A játék képe egyre inkább kezdett hasonlítani az egykapus játékhoz, a labda ritkán lépte át a félpálya vonalát, akkor is csak rövid ideig volt játékban a pásztói térfélen. A folyamatos fölény eredményeként a félidő 38. percében megszületett az első pásztói találat, egy szabadrúgást követően a hazai védők kapitális hibája mellett a felső lécről kipattanó labdából Csépe szerzett szemfüles találatot. A második találatra sem kellett sokat várni, három perccel később Baranyi ívelt középre a bal szélről, ám a beadásnak szánt labdát a szél a hosszú sarokba fújta.

Fordulást követően a szél a rimóciakat támogatta volna, de kreativitás hiányában nem tudtunk ezzel az előnnyel élni. Ezzel szemben a vendégek Bakos egyéni akcióját követően növelni tudták az előnyüket, kilátástalanná téve a győzelembe vetett hitünket. A félidő közepére a  szél teljesen elcsendesedett, így erre az előnyre a  továbbiakban már nem számíthattunk. A mérkőzés hátralévő részére inkább a sárdagasztás volt jellemző, a küzdelem mellett kevés focit és annál több egyéni hibát láthatott a mérkőzésre kilátogató kevés számú néző. A lefújást megelőzően két perccel Bakos újra betalált, beállítva ezzel a megalázó négy-nullás végeredményt.

Vezette: Boda V. (Trubin B., Balázs K.)

Rimóc: Csampa – Mócsány, Kelecsényi, Hodur (Vincze), Farkas – Laczkó, Bangó N., Árva, Beszkid A. (Bangó R.) – Fábián, Szilvási (Botos). Játékos-edző: Komár Gábor.
Pásztó: Oláh – Kuris, Dudás (Gömbicz), Bednár, Edmar – Ráduly, Tari, Csépe, Kapás – Bakos, Baranyi (Kotroczó). Edző: Almási Dénes. 
Gl.: Bakos (2), Csépe, Baranyi.

Sárga lap: Kelecsényi, Laczkó, ill., Tari, Kotroczó. Jók: Fábián, Bangó N., ill., Ráduly, Bakos, Edmar, Kuris, Tari, Kapás.

Komár Gábor: – Megérdemelt vendéggyőzelem született. Gratulálok.
Almási Dénes: – Kitűnő játékvezetés mellett, a mostoha időjárási viszonyok ellenére is harcias, kemény küzdelemben, megérdemelt győzelmet arattunk.

Nem bírtuk a hajrát

Somoskőújfalu - Rimóc SE 3:1 (1:0)

A két csapat őszi mérkőzésén elszenvedett nagyarányú vereségért visszavágva - ezúttal is mély talajú pályán, az évszakhoz képest zord időjárási körülmények között - a somosi csapat a mérkőzés utolsó negyedében szerzett két találattal megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot.

Rimóc kezdett lendületesebben, egy ideig a két tizenhatos között csordogált a játék, hol az egyik, hol a másik kapu forgott veszélyben, de a két portás mellől a szerencse sem pártolt el. Majd első félidő vége felé kicsit váratlanul a hazaiak megszerezték a vezetést. Somosiak középpályása elfutott a jobb oldalon és beadását az érkező támadójuk a kapuba rúgta (1:0).

A második félidőben folytatódott az iram, hullámzott a játék, Csampának egyszer-kétszer igazolnia kellett megbízható, kitűnő formáját. A játékrész derekán sikerült az egyenlítés. Egy jobb oldali beadás után nagy kavarodás támadt a somosi kapu előtt, majd Kelecsényi elé esett a labda aki a megdöbbent kapus és hazai védők mellet gurított az ellenfél kapujába (1-1).

A folytatásban azt hittük döntetlen szaga lesz a mérkőzésnek. Tévedtünk. A hajrában 9 perc alatt eldőlt minden. A hazaiak élesen nyesett beadását Berki szinte az alapvonalról magasra emelkedve küldte a hálóba (2-1).

Még tartott a rövidzárlat, amikor a hazaiak játékosa 18 méterről lövésre szánta el magát, a felső lécről kijött labdát a jól érkező csatár a halóba helyezte (3-1). A gól után minden reménye elszállt csapatunknak.

Úgy is mondhatnánk: az egyiknek sikerült, a másiknak nem. Élvezetes, küzdelmes meccset játszott a két csapat, mely során sajnos ezúttal nem sikerült bevenni a „Somosi várat”. Bátran játszó csapatunk, némi szerencsével az egyik pontot elrabolhatta volna a hazaiaktól.

Rimóc: Csampa - Laczkó, Kelecsényi, Mocsány, Farkas - Fábián, Rácz, Árva - Bangó A. ( Szilvási), Beszkid, ( Vincze) Bangó N. ( Botos)

Sárga lap: Fábián, Bangó A., Rácz I.

Gól: Kelecsényi

Á.R.

Új igazolások tavasszal

2013.04.02. 20:17

Csampa Martin:

 

Születési idő:             1991.10.22

Eddigi klubjai:           Szécsény VSE, Doboskút SK Nógrádsipek, Rimóc

Poszt:                         Kapus

Erősebb Láb:             Jobb

Kedvenc Klubbok:     FTC, Real Madrid

Kedvenc Játékosok:   Iker Casillas, Cristiano Ronaldo, De Gea

Csampa Martin.III.jpg

 

Farkas Norbert:

 

Születési idő:             1989.08.07

Eddigi klubjai:            Szécsény VSE, Rimóc

Poszt:                         Védő,Középpályás

Erősebb Láb:              Jobb

Kedvenc Klubbok:      Chelsea

Kevenc Játékosok:     Hazzard, Mata, Oscar, Drogba,

Farkas Norbert.jpg

 

Botos Artúr:

 

Születési idő:            1990.02.12

Eddigi klubjai:           Magyargéc, Ságujfalu, Karancsság, Nógrádmegyer,

                                   Szécsény VSE, Rimóc

Poszt:                        Középpályás

Erősebb Láb:             Bal

Kedvenc Klubbok:     Real Madrid

Kedvenc Játékosok:  Zidane, Cristiano Ronaldo, Figo

 Botos Artúr.jpg

 

 

Szilvási Krisztián:

 

Születési idő:             1992.11.23

Eddigi klubjai:            Ságujfalu,Salgótarján Acél Se, Karancsság,

                                    Baglyasalja,SBTC,SzécsényVSE

Poszt:                          Középpályás

Erősebb Láb:              Bal

Kedvenc Klubbok:      Real Madrid, Manchester City

Kedvenc Játékosok:   Cristiano Ronaldo, David Silva, Fernando Torres

 

 Szilvási Krisztián.jpg

 

 

süti beállítások módosítása