Áprilisi edzésterv

2013.03.29. 17:18

Április:

03. szerda Szügy - Rimóc MK 16:00

04. csütörtök    edzés             18:30

06. szombat Somos - Rimóc   16:30

09. kedd          edzés             18:30

11. csütörtök    edzés             18:30

13. szombat Rimóc - Pásztó   16:30

16. kedd          edzés             18:30

 (17. szerda  MK. II. forduló    16:30)

18. csütörtök   edzés              18:30

21. vasárnap  Bercel - Rimóc   16:30

23. kedd          edzés              18:30

25. csütörtök    edzés              18:30

27. szombat   Rimóc - BSE      16:30

30. kedd           edzés              18:30

Közlemény!

2013.03.29. 17:13

A holnapi Rimóc SE - Karancskeszi mérkőzés az időjárási viszonyok miatt elmarad!!!

Szerdán április 3.-án Szügy - Rimóc SE Magyar Kupa 1. forduló 16:00

Karancslapujtő – Rimóc 3–0 (1–0)

Körülményekhez képest elfogadható labdarúgóidőben a hazaiak fokozatosan ragadták magukhoz a kezdeményezést és sorra alakították ki a helyzeteket, vagy mi hoztuk őket helyzetbe. A gólt kapusunk Csampa magabiztossága, vagy támadóik ügyetlensége hiúsította meg. Mi is kísérletezgettünk, de csak egyetlen igazán komoly helyzetet alakítottunk ki a félidő során, amelyet Bangó N. a tizenhatoson belülről a kapussal szemben az „égbe lőtt”. A félidő utolsó igazi eseménye számunkra fájdalmas volt. Egy szöglet után a lapujtőiek legjobban fejelő játékosa megszerezte számukra a vezetést (1:0).

A szünet után talán a mozgékonyabb cseréiknek is köszönhetően magasabb sebességfokozatba kapcsoltak a vendégek. Több ígéretes lehetőséget alakítottak ki, de nem volt igazán szerencséjük, mert egy támadáson belül két kapufát is lőttek, de gólt nem szereztek, és ahogy ilyenkor lenni szokott, ellentámadás során tizenegyesből a hazaiak növelték az előnyüket (2:0). A gól végleg megfogta a vendégcsapatot, játéka hitehagyottabbá vált és egy elrontott rimóci próbálkozás után 5 perccel a vége előtt egy tökéletes lapujtői kontra végérvényesen bebiztosította a hazai csapat magabiztos győzelmét (3:0).

Összefoglalva: a csapatot dicséret illeti a küzdeni tudásáért és a helyenkénti elfogadható játékáért, de tudomásul kell venni, ezen a szinten nem elég a játék egy-két elemét bemutatni a győzelemhez gólt, gólokat kellene rúgni, amelynek feltétele a sokkal acélosabb gólratörőbb támadójáték.

J.B.

Karancslapujtő – Rimóc 3–0 (1–0)

Karancslapujtő, 150 néző, vezette: Szederkényi Cs. (Varga G., Kazinczi B.). 
Karancslapujtő: Babják – Bartha, Tóth, Cseh, Ravasz G. (Sánta) – Racs J., Fodor (Simon), Bozó (Lavaj), Bujtár (Mezei) – Pingiczer (Szabó K.) Németh. Edző: Tőzsér Zsolt. 
Rimóc: Csampa – Laczkó, Mócsány, Fábián, Farkas (Bangó R., helyette Botos A.) – Kelecsényi, Rácz, Szilvási, Bangó N. – Árva, Vincze (Beszkid). Edző: Komár Gábor. 
Gl.: Lavaj (2., - egyet 11-esből), Cseh. Sárga lap: Racs J. ill. Mócsány, Szilvási, Bangó R. Jók: Tóth, Lavaj, Németh, Ravasz G., ill. Laczkó, Csampa.

Tőzsér Zsolt: – Megérdemelt győzelmet arattunk. A tiszta helyzetek egyharmadát értékesítettük csak, a jövőben a helyzetkihasználást kell javítanunk, s így elkerülhető a biztos mérkőzések nehézzé tétele. 

Komár Gábor: – Megérdemelt győzelem született, de a bíró minden ítéletével tudatosította velünk, hogy itt ma nem lehetünk eredményesek.

Vereség a rangadón

2013.03.18. 06:47

Támadásban nem hoztuk a kötelezőt

Szécsény VSE - Rimóc SE 1:0 (0:0)

Ismét alul maradtunk a rangadón.

Az Érsekvadkerti mérkőzés után pozitív előjelekkel vártuk a rangadót Szécsény csapata ellen. A hazai csapatnál alakult ki az első gólszerzési lehetőség, amit a játékos a kapu fölé emelt. Majd nemsokkal később ismét a Szécsényi csapat veszélyeztetett, egy előreívelt labdára Szabó T. csapott le, majd a kijövő kapusunk Csampa M.-nal szemben próbálta eljátszani a szabálytalanságot, hogy tizenegyeshez jussanak a hazaiak, de ezt a bíró nem ette meg, és színészkedésért villant is a sárga lap. Sajnos mi csak egyszer tudtuk veszélyeztetni a hazaiak kapuját egy tetszetős támadás során, melyet Árva R. és Bangó R. hozott össze. Látszott a meccsen hogy 1 gólos mérkőzés lesz.

A második félidőben Vincze B. váltotta Bangó Rómeót, próbáltunk többet támadni de ez sajnos nem jött össze. A szécsényiek mintha jobban akarták volna a győzelmet, próbálkoztak, de a hátvédsorunk becsülettel állta a támadásokat. Majd egy szögletrúgás után megszerezték a vezető gólt 1-0, ami utóbb kiderült elég volt a győzelemhez. Játékosaink nem jól osztották el a hazai játékosokat és így egy visszafejelt labda után Vereczki bólintott a kapunkba. Mesterünk cserélt, Beszkid A. hozta le és Botos A. küldte be helyére, majd később Szilvásit K. is lecserélte helyére Farkas N. érkezett. Az utolsó 15 percben próbáltuk feljebb tolni a játékunkat, hogy mentsünk egy pontot. Erre meg is volt a lehetőségünk, de sajnos az egyenlítési lehetőségünk kimaradt. Az eredmény nem változott a továbbiak folyamán, így csapatunk ha minimális különbséggel is de kikapott 1-0-ra.

Összegezve: Szégyenkezni valónk nincs,de sajnos több játékos is önmagán alul teljesített. "Mintha nem hittük volna el, hogy megnyerhetjük ezt a mérkőzést. "De nincs időnk búslakodni hiszen itt lesz a javítási lehetőség. Vasárnap Karancslapujtőre látogat csapatunk. Bízzunk benne ponttal, pontokkal térünk haza.

A hétközi kupameccs elmarad, az időjárás miatt. Így a csapat tagjai helyette szerdán,és csütörtökön találkoznak a rimóci sportcsarnokban.  

Rimóc: Csampa M. - Laczkó Zs. - Fábián R. - Kelecsényi G. - Mócsány R. - Rácz I. - Árva R. - Szilvási K. (Farkas N). - Beszkid A. (Botos A). - Bangó R. (Vincze B). - Bangó N

Sárga lap: Fábián R, Bangó N, Laczkó Zs, Rácz I, Vincze B

Érsekvadkert SE - Rimóc SE 2:3 (1:1)

Nem túl ideális körülmények között, közepes színvonalú, küzdős mérkőzésen sikerült begyűjteni a három pontot Érsekvadkert ellen. Így eredményesen vágtunk neki a tavaszi szezonnak.

A 16. fordulóban Érsekvadkert ellen kezdtük a tavaszi szezont a balassagyarmati műfüves pályán. Csapatunk teljes létszámmal vághatott neki a szezonkezdő meccsnek. A fényviszonyok és a csúszós talaj alaposan megnehezítette a csapatok dolgát. Az első félidő elején a hazaiak akarata érvényesült, járatták a labdát, de egy-két lehetőségen kívül nem sok vizet zavartak védelmi falunk előtt. A félidő közepén egy eladott labda után mégis kihasználta a hazai csapat az adódó emberfölényt és megszerezte a vezetést. Elég váratlanul. (1:0)

A gól meglepte csapatunkat, de nem csüggedtek a fiúk. Pár perc elteltével Beszkid A. harcosságának köszönhetően büntetőhöz jutottunk. A büntetőt Kelecsényi magabiztosan értékesítette (1:1)

A szünet után átvette csapatunk a kezdeményezést, magasabb fokozatba kapcsoltunk. Köszönhetően a félidőbe beálló három támadó szellemű játékosnak. Sikerült hosszú percekig a hazai csapat térfelén tartani a labdát. Aztán Bangó R. egy kitűnő egyéni megmozdulás után jó húsz méterről bevette a hazai kaput. A hazai kapust váratlanul érte, és kiejtette a kezéből a csúszós játékszert. (1:2)

A vezetés megszerzése után - tisztázatlan okokból - homokszem került a gépezetünkbe. Kapkodó, pontatlan játékot játszottunk, csak kerestük a labdát, lemaradtunk ütemekkel. Sajnos a hibák megbosszulták magukat. A leshatáron kiváló labdát kapó Varga Gyulát Mócsány lerántással állította meg. De a játékvezető - érthetetlenül - büntetőt ítélt. Ezt semmi nem indokolta, hiszen jóval a tizenhatoson kívül történt a kontakt. A büntetőt Holman T. értékesítette. (2:2)

Ezután a gól után, küzdelemmé alakult a mérkőzés. Pár perccel a vége előtt szabadrúgáshoz jutottunk; a beívelt labdát Fábián R. senkitől sem zavartatva hét méterről a kapuba fejelte. (2:3)

A hátralévő időben Érsakvadkert megpróbált mindent, de játékosaink mindig jókor voltak jó helyen, így maradt az eredmény.

Összegezve: Küzdős, izgalmas mérkőzésen nehezen, de megérdemelten szereztük meg a három pontot. Sok jó teljesítmény eredményezte ezt agyőzelmet, de pontosabban,gyorsabban, és nem utolsó sorban fegyelmezettebben kell játszani a jövőben. Végül nem mehetünk el szó nélkül a játékvezető ténykedése mellet. Miért kell főszerepet vállalni egy ilyen küzdelemben?!

Jövő héten rangadót játszik csapatunk Szécsény vendégeként (szombat 15:00)!

HAJRÁ RIMÓC!!!


Rimóc: Csampa - Laczkó, Fábián, Hodúr (Árva), Mócsány - Rácz, Kelecsényi, Szilvási (Farkas) - Botos(Bangó R.), Beszkid (Vincze), Bangó N.(Bangó A.)

Gól: Kelecsényi, Bangó R., Fábián

 

További eredmények:

Somos SE - Berkenye SE 1:0

Bercel KSK - Mátranovák VSC 0:0

Nőtincs SE- Pásztó SK 2:1

Karancslapujtő KSE - Palotás SE 3:0

Héhalom SE - Karancskeszi KSE 0:3

Szurdokpüspöki TK - Szécsény VSE 0:3

Balassagyarmati VSE szabadnap

Játékosmozgások

2013.03.05. 12:23


A tavaszi szezon előtt történtek változások csapatunk keretében.

Távozók:

Oláh Tibor, Kuris Péter (Pásztó)

Hegedűs Adrián (Piliny)

Érkezők:

Csampa Martin (Nógrádsipek)

Farkas Norbert, Botos Artúr, Szilvási Krisztián (Szécsény)

Hodúr Tibor (újrakezdő)

 

A teljes keret:

Csampa Martin (kapus)

Rádi Balázs, Mócsány Roland, Komár Gábor, Farkas Norbert, Hodúr Tibor, Laczkó Zsolt (védõk)

Bangó Norbert, Lovász Balázs, Kelecsényi Gábor, Rácz Iván, Fábián Róbert, Árva Róbert, Szilvási Krisztián, Bortos Artúr (középpályások)

Vincze Benjámin, Bangó Rómeó, Beszkid Artúr, Bangó Alex, Kis István (támadók)

Csapatunk ezzel a kerettel vág neki a tavasznak.

Márciusi edzésterv

2013.03.03. 20:03

5. kedd                  edzés  18:30

7. csütörtök           edzés  18:30

10. vasárnap Érsekvadkert - Rimóc  14:30

12. kedd                edzés  18:30

14. csütörtök          edzés 18:30

16. szombat Szécsény - Rimóc  15:00

20. szerda    MK Szügy - Rimóc 15:00

22. péntek               edzés  18:30

24. vasárnap Karancslapujtő - Rimóc 15:00

26. kedd                 edzés  18:30

28. csütörtök          edzés 18:30

30. szombat Rimóc - Karancskeszi 15:00 

süti beállítások módosítása