Magyar Kupa 2013

2013.02.28. 10:42

Szügy SE - Rimóc SE  2013.március 20. (szerda) 15:00 

 

MAGYAR KUPA  I. forduló

2013. március 09. (szombat) 14 30 
Kisterenye SE (III.o.) – Cered VSE (II.o.)
Szécsény VSE II. (III.o.) – TSK Etes (II.o.)


2013. március 10. (vasárnap) 14 00
Cserhát TSE Felsőtold (III.o.) – Buják SC (II.o.)

2013. március 10. (vasárnap) 14 30
Csécse SE (III.o.) – Kazár KSE (II. o )
Ménkesi BSK (III.o) – Zagyvaróna SE (II.o.)
Doboskút SK Nógrádsipek (III.o.) – Vizslás AC (II.o )

2013. március 20. (szerda) 15 00
Ecseg SE (III.o.) – Karancsalja MSE (II.o.)
Mátraszele SE (III.o.) – Renault Renniss Karancsberény (II.o.)
Egyházas SE (III.o.) – Somos SE (I.o.)
Ipolyvece SE (III.o.) – Szendehely FC (II.o.)
Csitár SE (III.o.) – Nagyoroszi HBB SE (II.o.)
Unicum FC Mohora (III.o.) – Nőtincs SE (I.o.)
Varsány SE (III.o.) 2 Ipolyszög SE (II.o)
Erdőkürt SK (III.o.) – Pásztó SK. (I.o.)
Ősagárd LK (III.o.) – Bánk SE (II.o.)
Szátok KSE (III.o.) – Őrhalom SE (II.o.)
Szondy SE Hont (III.o.) – Diósjenő SE (II.o.)
Tolmács SE (III. o.) – Patak SE (II.o)
Jobbágyi HSE (II.o.) – Salgótarjáni BTC (NB III.)
Lucfalva SK (II.o.) (I.o.) – Karancskeszi KSE (I.o )
Mátraszőlős KSE (II.o.) – Héhalom SE (I.o.)
Mátraterenye SE (II.o.) – Karancslapujtő KSE (I.o.)
Rétság VSE (II.o.) – Bercel KSK (I.o.)
Nézsa SE (II.o.) – Érsekvadkert VSE (I.o.)
Tereske SE (II.o.) – Balassagyarmati VSE (I. o.)
Ságújfalu KSE (II.o.) – Mátranovák VSC (I.o.) 

Szügy SE (II.o.) – Rimóc SE (I.o.)

Borsosberény SE (II.o.) – Szécsény VSE (I.o.) 
Dejtár SE (II.o.) – Berkenye SE (I.o.)
MP Widenta Romhány SE (II.o.) – Palotás SE (I.o.)
Nógrádsáp (II.o.) – Szurdokpüspöki TK (I.o.)

Megjegyzés:
2 Kiemelt: Nagybátony SC


Forrás: Doman Gábor

Közlemény

2013.02.27. 16:30

"Tisztelt Sportvezetők!
A Nógrád Megyei Igazgatóság Versenybizottsága – a hétvégi időjárási körülményeket figyelembe véve – a
2012/2013. évi megyei I. osztályú felnőtt és ifjúsági bajnokságok kezdetét egy héttel későbbre, március 09-re halasztja.
(A 16. forduló mérkőzései kerülnek megrendezésre.)
A Versenybizottság a bajnokság MLSZ által meghatározott befejezésének érdekében május 01.6je mellett,
május 20.(ára (pünkösdhétfőre) bajnoki fordulót ír ki.
Az előtte esedékes forduló mérkőzései egységesen május 18-án (szombaton) kerülnek megrendezésre.
A bajnokságok végleges sorsolásait a módosítást követően – legkésőbb február 28-ig – küldi meg a Versenybizottság az egyesületek részére.
Salgótarján, 2013. február 25."

Rimóc - Szügy 10:1  (5:0)

A vártnál is könnyebb győzelmet arattunk  - a megyei másod osztályban szereplő és hajdan szebb napokat megélő - Szügy csapata ellen. Ezzel a mérkőzéssel lezárult a felkészülési időszak, jön a bajnoki rajt.

Szitáló esőben, villanyfénynél került megrendezésre a negyedik és egyben utolsó felkészülési mérkőzésünk. Hiányzók: Árva, Rádi, Bangó R., Fábián R., Hodúr T., Kis I.

A meccsen végig a mi akaratunk érvényesült. Tetszetős támadásokat vezettünk, szerencsére a támadások nagy hányadát góllal sikerült befejezni. Az ideális talajt kihasználva csapatunk a sok passzos, támadó játékot választotta, így utólag, igen jó eredménnyel. Sajnos, az elég sok pontatlan passz és a kelleténél néha több feszültség nem tette lehetővé a felszabadult és élvezetes játékot. Szügy csapata megpróbálta tartani a lépést, de könnyen bebizonyosodott, hogy nem sok keresnivalójuk van a meccsen.

A félidei forduláskor 5:0-ra vezetett csapatunk.

A második félidőben sem változott  játék, kezünkben volt az irányítás. Nem ültünk rá az eredményre, ezután is mozgásban tartottuk a szügyi csapatot, és 'nem hagytuk hogy a szügyi háló vizes maradjon'. Átlövésekkel és szépen kivitelezett sok passzos akciókkal, rendre gólt/gólokat tudtunk szerezni. A vendégek csupán egy elrontott rimóci szöglet után tudták megszerezni a szépítő gólt.

A végeredmény 10:1 lett.

 

Összegezve: Mondhatjuk, hogy a mai találkozó nem tekinthető erőfelmérő meccsnek. Jó volt látni a sok gólt, de még ez is kevésnek bizonyulhat az előttünk álló tavaszi szezonban. Reméljük, hogy egyszer végre teljes létszámmal neki tudunk vágni egy mérkőzésnek, és nem kell edzőnknek a fejét törnie, hogy milyen hadrendbe állítsa fel a csapatot.

A HÉTVÉGÉN MEGRENDEZENDŐ ÉRSEKVADKERT - RIMÓC MÉRKŐZÉS KÖRÜLMÉNYEI MÉG NEM TISZTÁZOTTAK!!!

Hajrá Rimóc!!!

M.R.

Rimóc: Csampa - Kelecsényi, Mócsány, Laczkó, Farkas - Rácz, Szilvási, Botos - Bangó N., Vincze (Bangó A.), Beszkid A.

Csere: Fábián, Bangó A.

Gól: Laczkó (2), Szilvási (2), Vincze (2), Rácz, Kelecsényi, Botos, Beszkid

Védekezésben nem hoztuk a kötelezőt

2013.02.16 BSE U19 - Rimóc SE 3:3 (1:1)

Szombat déli napsütésben, csapatunk lejátszotta 3-ik felkészülési mérkőzését. Ellenfelünk ezúttal a BSE U 19 csapata volt. Nem jó előjelekkel utaztunk a meccsre. Mesterünk több emberre nem számíthatott,különböző okok miatt: Mócsány R. Kelecsényi G. Botos A. Bangó A. Bangó R. Nem túl jól indult számunkra a mérkőzés. Ellenfelünk egy szöglet révén megszerezte a vezetést. A félidő előtt viszont sikerült egyenlítenünk egy gyönyörű szabadrúgásgóllal, melyet új szerzeményünk Szilvási K. végzett el sikeresen. Rossz hír, hogy az első félidőben történt még két sérülés. Megsérült  Fábián R. és Hodúr T., helyükre Árva R. és Kis I. álltak be. 1-1 el fordultunk a félidőben.

A második félidő jól kezdődött számunkra, megszereztük a vezetést, egy bal oldali beadást követően a labda ott maradt támadónk, Vincze B. előtt amit közelről nagy erővel a kapuba bombázott (1-2).Később növeltük előnyünket ismét csak egy bal oldali beadást követően, Kis I. érkezett jól és a kapu jobb oldalába gurította a labdát. Ezzel az állás 1-3-ra változott Rimóc javára. A vége előtt nemsokkal, ellenfelünk egy beadást követően szépíteni tudott, de kellet hozzá egyéni hibánk is (2-3). A végén csapatunk ellen egy erősen kétes tizenegyest ítéltek meg, melyet ellenfelünk értékesített is (3-3). Ezután már nem volt idő a csapatoknak hogy maguk javára, döntsék el a mérkőzést, így a végeredmény 3-3 lett.

Összességében egy megnyert meccset adtunk ki a kezünkből, 2 gólos előnyt nem szabadott volna eladnunk.De azért vannak az edzőmeccsek, hogy ezeket a hibákat kiküszöböljük.Úgy gondolom csapatunk jó irányban halad. Következő ellenfelünk Szügy csapata lesz, jövőhét szombaton 17:00 órai kezdéssel a gyarmati műfüvön. Edzések a héten: Kedd 18:00,Csütörtök 18:30

Rimóc: Csampa – Laczkó – Hodur (Kis I)– Rádi – Farkas –Bangó N – Rácz – Fábián (Árva)– Szilvási. – Vincze – Beszkid

Gólszerzők: Vincze B, Szilvási K, Kis I

Kinyílt a gólzsák

2013.02.10. 21:29

Rimóc SE - Dejtár SE   9:2   (5:2)


Igazi téli időben, gól-gazdag mérkőzésen, sok kihagyott helyzettel, egy-két bravúros megoldást villantva, fölényes győzelmet arattunk a megyei másodosztályban vitézkedő Dejtár csapata ellen.

Második felkészülési mérkőzésünket is a balassagyarmati műfüves pályán játszottuk, immár nem esőben, hanem hóesésben. Különböző okokból edzőnk nem számíthatott a következő játékosokra: Árva Róbert, Rádi Balázs, Bangó Rómeó, Lovász Balázs

Nem volt könnyű az első félidő első fele; az új játékrendszer tanulásából kifolyólag több apró hiba is becsúszott védekezésünkbe. Így a vendégek tudták tartani a lépést velünk 2:2-s állásig. Ezután indult be a gólgyártási gépezet, innentől a mi akaratunk érvényesült a pályán. Több tetszetős támadást vezettünk, amik nagy része góllal végződött. A szünetre 5:2-s vezetéssel tértünk.

A második játékrészben, több játékos is helyet kapott a csapatban, hogy bizonyítson. Éltek is a lehetőséggel. Tovább tudtuk növelni az előnyt. A dejtáriak reménye a jó eredmény elérése, szertefoszlott. Teljesen beszorultak a saját térfelükre. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de ezeknek csak töredékét sikerült értékesíteni.

A végeredmény 9:2 lett.

Összességében a mai mérkőzés elérte célját, éles helyzetben próbáltuk ki az új játékrendszert, az eddigi új játékosok beilleszkedése is jó irányba halad, és nem mellékes, hogy több szép gólt is szereztünk.Viszont sok helyzet kimaradt, ezt sem szabad elfelejteni...

Jó úton haladunk, nem szabad letérni róla!

Edzések: kedd, csütörök 19:00

Köv. edzőmérkőzés:  szombat 13:00 (Balassagyarmat műfű)

M. R.

 

Rimóc: Csampa - Laczkó, Hodúr (Kis I.), Mócsány, Farkas N. - Rácz, Kelecsényi, Fábián - Bangó N., Vincze (Szilvási), Beszkid A. (Bangó A.)

Gól: Bangó N.(2), Laczkó, Kelecsényi, Fábián, Vincze, Szilvási K., Kis I., Rácz I.

Gólzápor az esőben

2013.02.03. 21:41

Vincze Benjamin régi önmagát idézve triplázott

2013-02-02 Balassagyarmat, műfüves pálya

Patak-Rimóc 4-6 (2-3)

Hideg időben, folyamatos esőben játszottuk az első edzőmérkőzésünket, amely villanyfény mellett a balassagyarmati műfüves pályán került megrendezésre, az ellenfél a megyei első osztállyal kacérkodó Patak volt. A kiegyenlített első félidei játékot 4-5 kapu előtti villanásunk jellemezte, melynek eredményeként együttesünk látványos gólokat szerzett, amelyet az ellenfelünk „könnyedén kiegyenlített”. A második félidőt már magasabb fokozatban kezdtük, amelynek eredményeként látványos támadó játékkal - kontratámadásokkal - szép gólokat szerezve nyertük meg a mérkőzést, úgy hogy a (fáradó) ellenfél ismét könnyedén talált 2 gólt.

Összefoglalva: nem igazán labdarúgásra alkalmas időben lejátszott edzőmérkőzésen, a második félidőben rég látott támadó játékot mutatva szereztünk magabiztos győzelmet (még egy tizenegyest is elkönnyelműsködtünk) a mérkőzés nagy részében jól játszó ellenféllel szemben.

 J.B.

Rimóc: Csampa – Rádi – Hodur (Farkas) – Fábián – Mócsány – Laczkó – Rácz – Kelecsényi – Bangó N. – Vincze – Bangó R. (Beszkid)

Gólszerzők: Vincze (3), Bangó N., Bangó R., Fábián

Elkezdődött a felkészülés

2013.02.03. 21:39

Megkezdte felkészülését a felnőtt csaptunk

2013.01.24-én megtartott első edzéssel megkezdte a felkészülést a felnőtt csapatunk a tavaszi bajnoki szezonra. A menetrend a következő képen alakul az elkövetkező időszakra:

2013-02-02  17:00         Rimóc-Patak edzőmérkőzés (Balassagyarmat, műfüves pálya)

2013-02-10  12:00         Dejtár-Rimóc edzőmérkőzés (Balassagyarmat, műfüves pálya)

2013-02-16   13:00        BgyU19-Rimóc edzőmérkőzés (Balassagyarmat, műfüves pálya)

2013-02-23   17:00        Rimóc-Szügy (Balassagyarmat, műfüves pálya)

Teremtornák Rimócon

2013.02.03. 21:15

Három teremlabdarúgó torna került megrendezésre a rimóci sportcsarnokban

Az immár hagyományos és nagy sikernek örvendő teremlabdarúgó torna sorozat újabb állomásához érkezett, ezúttal is Tapsi-Hapsi kupa, Amatőr Rimóc kupa valamint a legnagyobb érdeklődéssel övezett Profi Rimóc kupa került megrendezésre a karácsony és szilveszter közötti időszakban.

Rekord számú nézőközönség előtt lejátszott Profi Rimóc kupát - Novák János vezetésével izgalmas végjátékkal a Lila Cum csapata nyerte az ezüstérmes Rimóc csapata és a bronz érmes Club Classics előtt. A különdíjasok között a gólkirály Novák János (Lila Cum), a torna legjobb játékosa Jusztin Bálint (Club Classics), míg a torna legjobb kapusa Horvát István (Banett Bt) lett.

teremtorna.png

Évzáró összejövetel

2013.02.03. 20:59

Évet értékeltek a csapatvezetők

Megtartotta évzáró összejövetelét a rimóci sportegyesület, ahol a szokásos gyakorlatnak megfelelően ezúttal is az egyesület vezetősége valamint a csapatok edzői értékelték az őszi teljesítményt.

Komár Gábor - a felnőtt csapat edzőjének beszámolója alapján- csapatunk a 11. helyen végzett az őszi idényben, ami a célként kitűzött 5-10 helyezésnél rosszabb szereplést jelentett. Az elvárásoknál rosszabb teljesítmény főként a kiábrándító idegenbeli szereplés miatt következhetett be, idegenben lejátszott hat mérkőzésen mindössze egy pontot sikerült szerezni csapatunknak. A hazai mérleg némiképp jobban alakult, nyolc mérkőzésen öt győzelem mellett két vereség és egy döntetlen eredmény született. A képzeletbeli házi góllövő listát hét találattal Oláh Tibor vezeti, második helyen holtversenyben - 4-4 találattal - Vincze Benjamin és Bangó Rómeó, míg  a harmadik helyen Kelecsényi Gábor végzett három találattal. A mérkőzéseken nyújtott teljesítmény alapján készített edzői listán első helyen végzett 5,4-as átlagosztályzattal Rádi Balázs, második 5,3 -as átlagosztályzattal Bangó Norbert, míg a harmadik helyen 5,2-es átlagosztályzattal Oláh Tibor, Kelecsényi Gábor, valamint Kuris Péter végzett.

Tavasszal a fő célkitűzés mindenképp a kiegyensúlyozottabb teljesítmény nyújtása, valamint a támadó szekció  gólképességének növelése lesz.

2012osz_l_2.png

2012osz_er.png

süti beállítások módosítása