Megvan az első győzelem

2013.09.07. 21:51

Emberhátrányban sikerült gólokat szerezni

Rimóc SE - Palotás SE 2:0 (0:0)

A második hazai mérkőzésén Palotás ellenében megszerezte az idei első győzelmét a mindvégig eltökéltebb, ám két kiállítást is elszenvedő rimóci csapat. A mérkőzés színvonala nem ütötte meg a megyei első osztály színvonalát, mindkét csapat sokat hibázott a találkozón, a hazaiak így egy a nagyarányú győzelem lehetőségét szalasztották el, nehézzé téve a mérkőzést önmaguk számára.

A találkozó már az első negyedórában eldőlhetett volna, Botos Artúr háromszor is farkasszemet nézett Lados kapussal, de mindhárom lehetőségét elpuskázta. A mérkőzést uralta a sérülések miatt szokatlan felállásban pályára lépő rimóci csapat, végig mezőnyfölényben játszva többnyire a kapuja elé szegezte a védekezésre kényszerülő Palotást.  A mérkőzés ritmusát a harminckettedik percben Bangó Norbert kiállítása csak rövid időre zavarta meg, a vendégek részéről emberelőnyben egy veszélyes támadásra futotta a félidő végéig.

A második játékrészben egy motiváltabb rimóc lépett pályára, a jobb fizikai erőnlét miatt a Palotásiak nem tudták érvényesíteni az emberelőnyt, a hazaiak akarata érvényesült a továbbiakban is.  A fölény az ötvenötödik percben érett góllá, a védelemből előrehúzódó Vincze lőtte ki a rövid sarkot. Tizenkét perccel később egy sarokrúgást követően Jusztin fejjel volt eredményes, így már kettőre nőtt a hazai előny. A mérkőzésen további izgalmakról Csampa kapus gondoskodott, egy hazagurítást passzolt Petre Dánielhez, aki nem élt a lehetőséggel, majd egy szöglet utáni kavarodásból sem tudtak szépíteni a Palotásiak. Az amúgy sportszerűnek mondható találkozóra még két kiállítás jutott, Petre Dánielnek és Botosnak is a második sárga miatt idő előtt ért véget a mérkőzés. A lefújásig az eredmény már nem változott, a mutatott játék képe alapján azonban egyik csapat sem lehet elégedett.

Rimóc SE –Palotás SE 2:0 (0:0)

2013.09.06 16:30 Rimóc, Sportpálya

Vezette: Gordos Árpád (Balázs Krisztián, Lovasi János)

Rimóc- Csampa, Váradi, Vincze (Beszkid M 82’), Laczkó, Galajda- Balázs, Bangó N., Rácz, Jusztin, -Bangó R., Botos

Palotás SE –Lados-Bacskai  Zs.,Petre Sz., Andó, Hadrik, _Sipos, Mladoniczki (Bacskai G., 65)’, Huszár, Kotasz,- Petre D., Jele

Góllövő: Vincze 55’, Jusztin 67’

Kiállítva: Bangó N 32’, Botos 87’ ill. Petre D. 78’

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr745499964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása