A jobb helyzet kihasználás döntött

Rimóc SE –Szécsény VSE 1:2 (0:2)

2013.08.25

Vezette: Telek Á (Nagy, Szigetvári)

Rimóc SE: Csamapa- Váradi, Mócsány (Vincze 59’), Farkas, Laczkó, -Bangó N., Rácz, Galajda (Botos 78’) Jusztin, Balázs- Bangó R

Szécsény VSE: Baranyi –Nagy, Sztigán, Rácz, Strihó –Galcsik (Varga Gábor 70’), Kelecsényi (Szekeres 87’), Szenográdi, Molnár (Babcsán 55’)- Varga Gergő, Szabó (László 91’)

Góllövő: Bangó R ill. Szabó, Molnár

A jobb helyzetkihasználásának köszönhetően már az első félidőben két gólos vezetésre tett szert a megyei első osztály körzeti rangadóján az esélyesebb szécsény, bár a második félidőben jelentősen megváltozott a játék képe, a rimócnak ezúttal csak a szépítő találat megszerzése jött össze. Az összecsapásra kilátogató 150 néző egy színvonalas, küzdelmes, de sportszerű mérkőzést láthatott.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr165481453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása