20130818_170123_k_1376891472.jpg_1632x1224

Súlyos védelmi hibák sora okozta a vereséget

Rosszul sikerült a bajnoki rajt a Karancslapujtő vendégeként pályára lépő rimócnak, kettő nullás félidei eredményt követően a második játékrészben további három gólt lőtt a vendéglátó Csampa kapujába, így Balázs találata csupán a szépségtapaszt jelentette a vendégeknek.

Jól is indulhatott volna a találkozó a Sebestény Szilárdot a kispadon helyettesítő Árva alakulatnak, már a harmadik percben Bangó Norbert egyedül törhetett Babják kapujára, ám lövés helyett beadást választott a támadó, így a lehetőség kimaradt. Két perccel később újabb vendég lehetőség adódott, Bangó Rómeó kitűnő ütemben ugratta ki Vinczét, aki egyedül törhetett kapura, de a remek ütemben kimozduló Babják kapusban elakadt a lövés. A kezdeti megingást követően az első negyedóra végére hazaiak egyre inkább átvették a játék irányítását, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani, inkább mezőnyjáték alakult ki. Némiképp váratlanul jött a hazai találat, a huszonharmadik percben Fodor használta ki a vendégvédők határozatlanságát, a büntetőpont magasságából gond nélkül gurított Csampa kapujába. A megszerzett előny birtokában továbbra is a hazaiak veszélyeztettek többet, többnyire a vendég térfélén folyt a játék. A mezőnyfölény a harminchetedik percben érett újabb góllá, a jobb szélen Berki maradt egyedül, majd beadására kitűnően –vendég védő nélkül - érkező Zsély  gond nélkül belsőzte a kapuba  a labdát.

A második játékrészben még az öltözőben voltak a játékosok amikor kapuralövés nélkül újabb hazai találat született, egy kapu előtti kavarodásban Kalácskán megpattanó labda Csampa kapus és két védő felett a kapuba jutott. Az újabb védelmi hiba hidegzuhany volt a forró vasárnap délutánban, a lapujtőiek a biztos vezetés tudatában kissé kiengedtek, átadva a területet a rimóciaknak.  A lelkesen játszó vendégek több látványos támadást is vezettek ekkor Babják kapujára, de az első rimóci találatra az ötvenhatodik percig kellett várni, amikor is Rácz labdaszerzését követően Bangó Rómeó átadását Balázs váltotta gólra.  A gólt követően a lapujtőiek továbbra is visszazárva védekeztek, kontrára játszottak.  A negyedik találat is egy ellentámadást követő szögletből született, Balázs mellett a rövid sarokról Boló fejelt Csampa kapujába. Nem kellett sokat várni az ötödik találatra sem, a hetvenhetedik percben egy 16 méterről leadott átlövéssel a teljesen letört rimóci védelmen átgázolva ismét Kalácska volt eredményes.

A mérkőzést a jobb Karancslapujtői csapat nyerte, de az elért öt találatból négyet a rimóciak rúgtak. A jövő héten szécsény ellen hazai pályán remélhetőleg ennyi előnyt már nem adunk a lapujtőiekhez képest feltehetőleg jobb játékerőt képviselő ellenfelünknek.

2013.08.18  17:00

Karancslapujtő, Spotpálya

Karancslapujtő KSE-Rimóc SE  5:1 (2:0)

vezette: Bogár Gergő (Szederkényi Cs, Bogár E.)

Karancslapujtő KSE : Babják-Bartha, Cseh, Zsély, Ravasz-Szabó, Fodor, Berki, Sánta –Kalácska, Boló (Laczkó 62’)

Rimóc SE: Csampa- Varga, Mócsány, Farkas, Rácz-Bangó N., Galajda (Bangó A. 26’), Laczkó, Balázs- Vincze (Botos 45’), Bangó R.

Góllövő: Fodor 23’, Zsély 37’, Kalácska 46’, 77’, Boló 72’

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr785466576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása