Kezdődik a bajnokság

2013.08.18. 14:09

Karancslapujtő ellen kezdünk

A tavalyi első osztályú bajnokság hetedik helyezettje –Karancslapujtő KSE  –  csapata ellen megkezdi  a 2013/2014-es első osztályú bajnoki szereplését csapatunk.  A két csapat legutóbbi találkozóit a pályaválasztó csapat nyerte, míg ősszel hazai pályán Oláh Tibor, Kelecsényi és Bangó Rómeó góljaival 3-1-re múltuk felül a vendég lapujtőt, addig tavasszal egy küzdelmes mérkőzésen a vendéglátók bizonyultak jobbnak.

A rimóci csapattól nyáron átigazolás miatt távozott Szilvási, Fábián és Kelecsényi, helyettük öt játékos érkezett, akik első bajnoki, egyúttal bemutatkozó mérkőzésüket játszhatják ma (Balázs Győző, Ornyik Péter, Váradi István valamint Galajda Márió). A keretet illetően mai napon nem lép pályára az új igazolások közül Ornyik Péter és Jusztin Bálint. Mócsány illetve Bangó Alex, Bangó Rómeó játéka műtét és sérülés miatt kérdéses, míg húzódás miatt Árva játékára nem számíthat a csapat új edzője Sebestény Szilárd. A továbbra is sérült Lovász Balázs valószínűleg csak szeptemberben térhet vissza, Komár Gábor térdsérülése miatt nem játszhat, míg Rádi Balázs felépülése elhúzódik, így vélhetően Balázs nem tud pályára lépni ősszel. Gál Dénes átigazolását a szövetség ezidáig nem engedélyezte, bízunk benne, hogy hamarosan Dénessel kiegészülhet a rimóci keret.

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr985465787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása