Most sem tört meg a jég

2013.05.20. 21:57

Héhalom - Rimóc SE   1:0 (1:0)

Két - hasonló erősségű, de - gyenge csapat mérkőzésén a szerencsésebb hazaiak otthon tartották a három pontot.

Csapatunknak - az előzmények ellenére - a mai mérkőzésen a minimális cél a pontszerzés volt. Ennek tudatában léptünk pályára. Az első félidő egészére el lehet mondani, hogy a mi akaratunk érvényesült az ellenfél tizenhatosának előteréig, de ott megállt a tudomány. Mezőnyben jól járattuk a labdát, de nem jelentettünk veszélyt a hazai kapura. Egy felesleges szabálytalankodás után a hazaiak a tizenhatosunkról kaptak szabadrúgást. A belőtt labdát Csampa (meglehetősen suta mozdulattal) a levegőbe ütötte, a gyorsabban eszmélő hazai játékos lecsapott rá, és két méterről valahogy begyötörte a hálóba. (1:0)

Ezzel lényegében el is dőlt a mérkőzés. A továbbiakban egyik csapat sem tudott igazi gólhelyzetbe kerülni. Bár a hazaiaknak volt egy pár próbálkozásuk, de a vendégek védői állták a sarat. A gól után a játék a két tizenhatos között zajlott.

Egyenlő erők küzdelme meddő játékot hozott a második félidőben is. A vendégek próbálkoztak ugyan, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani a hazai kapu előtt. Az eredmény nem változott. Így a vendégek nagyon nehéz helyzetbe kerültek a bajnokság hajrájában.

Összegezve: Egy döntetlen-szagú mérkőzésen egy szerencsés/szerencsétlen góllal kikaptunk. A játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget, de gól nélkül nem érhetünk el semmilyen eredményt. Mi nem tudunk 0:0-ás meccset játszani!

Rimóc: Csampa - Kelecsényi, Mócsány, Farkas, Árva - Rácz, Fábián, Bangó N., Laczkó - Botos (Vincze), Bangó R. (Beszkid A.)

Játékos-edző: Komár Gábor

M.R.

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr295309047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása