Még gombócból is sok...

2013.05.19. 08:35

Rimóc SE - Berkenye  0:8   (0:3)

Tudásunk, akaratunk, lelkesedésünk ennyire volt elég a más dimenzióban futballozó Berkenye ellen. Nem igazán izzasztottuk meg a bajnok-jelöltet.

Már a mérkőzés elején látszott a vendég csapat ereje. Nagyobb barátságban voltak a labdával mint a hazaiak. Rögtön az elején, a negyedik percben vezetést szereztek. Fábri volt megállíthatatlan, majd jól eltalált lövése a kapufa mellett talált utat a hálóba. (0:1) Pár perc múlva a hazaiak előtt adódott - talán a mérkőzésen a legnagyobb - lehetőség, amit Bangó N. elügyetlenkedett. Jött is gyorsan a válasz, és már 0:2 volt az állás. A vendégek nagyon magabiztosan járatták a labdát, a hazai csapatnak akkor volt esélye megszerezni, amikor pontatlanul passzoltak. Ezekből a labdaszerzésekből egyszer-kétszer veszélyeztetni tudták a vendég védelmet, de semmi több. A berkenyeiek viszont könnyedén szerezték meg a harmadik góljukat. (0:3)

A második félidőben sajnos folytatódott ez a tendencia... Az első negyed órában tartotta magát a hazai csapat becsülettel, de utána ismét beindult a gólgyártás vendég részről. Nem nagyon tudták védőink megakadályozni az újabb gólokat. Így a végeredmény 0:8 lett. Csapatunk fejben és fizikálisan is elfáradt a végére.

Összegezve: Tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, de megpróbáljuk. Akartunk is, néha jól is játszottunk, de veszélyt nem jelentettünk az ellenfél kapujára. Nagy verés lett a vége. A hátra lévő három meccsre kell koncentrálni, és ki kell hozni belőlük a legjobbat.

Rimóc: Csampa - Fábián, Farkas, Laczkó, Kelecsényi, Árva - Rácz, Bangó N., Szilvási (Beszkid A.), - Vincze (Botos), Bangó R.

M.R.

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr835306665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása