Folytatódik a vesszőfutás

2013.04.24. 21:02

Rimóc – Karancskeszi 0-3 (0-2)

 Elképzelés nélkül, akaratgyengén...

 Az álmosan kezdő hazaiakat már az 5. percben mattolta az ellenfél csatára, három védő között látványos labdaátvétel után gólt szerzett (0-1). A gól teljes „tanácstalanságot” hozott az amúgy sem meggyőző rimóciak játékában. A vendégek „játszogattak”, mi pedig nem tudtuk felvenni velük semmilyen területen a versenyt, és könnyedén szerezték meg a második góljukat (0-2). Fordulás után már jobban „csipkedték” magukat a hazaiak, de szerencséjük sem volt, mert kiegyenlítettebb játék ellenére egy védőről megpattanó lövés a kapufáról csapódott a hálóba (0-3). Válaszunk az egész meccset illetően - a három gólra - Vincze B. 16-ról leadott látványos lövése volt, amely a kapufáról kipattant a mezőnybe.

Összefoglalva: Most már ki lehet jelenteni, hogy a tavaszi forduló első felében vadkerti győzelmet kivéve állva maradt a csapatunk. Magyarul: kondicionális, mentális, vagy egyéb hibák jellemzik a csapat játékát, ami kifelé akaratgyengeséget mutat, az is igaz, hogy támadójátékunk nem üti meg a jobb megyei csapatok szintjét.

J.B.

Rimóc – Karancskeszi 0-3 (0-2)

Rimóc, 50 néző, vezette: Baranyi (Gordos Á., Szigetvári Z.) 
Rimóc: Csampa – Farkas, Kelecsényi, Fábián, Mócsány – Laczkó, Árva, Rácz, Bangó N. – Beszkid (Botos), Bangó R. (Vincze). Edző: Komár Gábor.

Karancskeszi: Lázár – Ferkó, Dániel, Galbács, Danczák – Puszta, Pál, Bóna, Znamecz (Bársony) – Simon (Pudveszel), Ferhan (Lantos) Edző: Mátyus Sándor

Gl.: Znamecz (2), Pál. Sárga lap: Danczák. Jók: Fábián, ill. Galbács, Dániel, Znamecz, Ferkó.

Vincze Barna, a Rimóc vezetőségi tagja: – Sok hibával, bátortalanul játszottunk, aminek vereség lett a vége. Sokkal többet kell tenni a játékosoknak a jobb eredmény elérése érdekében.

Mátyus Sándor: – Javuló játékkal magabiztos győzelmet arattunk. Készülünk a hétvégi rangadóra. Gratulálok a játékosoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr415245379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása