Bercel KSK - Rimóc SE 2:1 (1:0)

A vendég mezőnyfölény és számos kihagyott helyzet ellenére a hazai Bercel két találatával fontos pontokat szerzett a kiesés elkerülése ellen vívott küzdelemben.

Nyári napsütésben került sor a következő bajnokira. Csapatunk Bercelre látogatott. Edzőnk Kelecsényi és Bangó A. játékára nem számíthatott különböző okok miatt. Támadóként lépett fel csapatunk a mérkőzés elejétől kezdve. Helyzeteket alakítottunk ki, de szokásunkhoz híven sorra hagytuk ki azokat. Ellenfelünk egy jól eltalált lövésből szerezte meg a  vezetést 1:0.
A félidő hátralévő idejében nem változott az eredmény. Félidőben cseréltünk Rácz I. helyére Hodúr T. érkezett. Csapatunk ismételten egy szerencsétlen gólt kapott 2:0.
Ismét cseréltünk Beszkid A, váltotta Szilvásit. A meccs hátralévő felében csapatunk mindent egy lapra feltéve próbálta legalább az egy pontot megszerezni, de csak szépíteni tudtunk. Bangó R. a 87.percben a 16-os sarkáról a bal alsó sarokba tekerte a labdát 2:1.
 
Így ismét egy hatpontos meccset veszített el csapatunk. Nehéz helyzetbe kerültünk hisz a cél innentől kezdve nem lehet más mint a kiesés elkerülése. Ehhez viszont támadójátékban rengeteget kell fejlődnünk, hisz góllövés nélkül nem lehet meccset nyerni. De tovább kell lépnünk, szerdán egy elmaradt fordulót pótolunk az éllovas Karancskeszi csapata látogat hozzánk. Mindenféleképpen pontot, pontokat kell szereznünk céljaink eléréséhez ezért megkérünk minden szurkolót, hogy lehetőségeikhez mérten minél többen látogassanak ki a mérkőzésre és buzdítsák csapatunkat hisz nagy szükségünk van rá.
 
Rimóc: Csampa- Mócsány, Fábián, Farkas, Rácz I.(Hodúr T) - Árva, Laczkó, Szilvási (Beszkid A), Bangó N., - Bangó R.,Vincze B
Játékos-edző: Komár Gábor.
 
Sárga lap: Szilvási K, Hodúr T
 
Gólszerző: Bangó R
 
F.N.

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr305238006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása