Oda-vissza négy Pásztótól

2013.04.16. 23:09

Odahaza sem sikerült a visszavágás

Rimóc SE-Pásztó SK 0:4 (0:2)

Az ősszel lejátszott pásztói mérkőzéshez hasonlóan ezúttal sem úsztuk meg négy gól alatt pásztó ellenében, azonban hazai pályán az idény legrosszabb játékát mutatva még helyzetig is alig jutott csapatunk az orkán erejű szélben lejátszott hétvégi bajnoki fordulóban.

Már a mérkőzés elején ellőttük a puskaporunkat, Szilvási ordító helyzetben sem tudta bevenni a korábban rimócon is védő Oláh kapuját. A kezdeti puhatolózás után azonban a vendégek kezdték egyre inkább átvenni a játék irányítását, igaz ehhez nagyban hozzájárult a jelentősen felerősödő, a pásztóiakat támogató orkán erejű szél is. A játék képe egyre inkább kezdett hasonlítani az egykapus játékhoz, a labda ritkán lépte át a félpálya vonalát, akkor is csak rövid ideig volt játékban a pásztói térfélen. A folyamatos fölény eredményeként a félidő 38. percében megszületett az első pásztói találat, egy szabadrúgást követően a hazai védők kapitális hibája mellett a felső lécről kipattanó labdából Csépe szerzett szemfüles találatot. A második találatra sem kellett sokat várni, három perccel később Baranyi ívelt középre a bal szélről, ám a beadásnak szánt labdát a szél a hosszú sarokba fújta.

Fordulást követően a szél a rimóciakat támogatta volna, de kreativitás hiányában nem tudtunk ezzel az előnnyel élni. Ezzel szemben a vendégek Bakos egyéni akcióját követően növelni tudták az előnyüket, kilátástalanná téve a győzelembe vetett hitünket. A félidő közepére a  szél teljesen elcsendesedett, így erre az előnyre a  továbbiakban már nem számíthattunk. A mérkőzés hátralévő részére inkább a sárdagasztás volt jellemző, a küzdelem mellett kevés focit és annál több egyéni hibát láthatott a mérkőzésre kilátogató kevés számú néző. A lefújást megelőzően két perccel Bakos újra betalált, beállítva ezzel a megalázó négy-nullás végeredményt.

Vezette: Boda V. (Trubin B., Balázs K.)

Rimóc: Csampa – Mócsány, Kelecsényi, Hodur (Vincze), Farkas – Laczkó, Bangó N., Árva, Beszkid A. (Bangó R.) – Fábián, Szilvási (Botos). Játékos-edző: Komár Gábor.
Pásztó: Oláh – Kuris, Dudás (Gömbicz), Bednár, Edmar – Ráduly, Tari, Csépe, Kapás – Bakos, Baranyi (Kotroczó). Edző: Almási Dénes. 
Gl.: Bakos (2), Csépe, Baranyi.

Sárga lap: Kelecsényi, Laczkó, ill., Tari, Kotroczó. Jók: Fábián, Bangó N., ill., Ráduly, Bakos, Edmar, Kuris, Tari, Kapás.

Komár Gábor: – Megérdemelt vendéggyőzelem született. Gratulálok.
Almási Dénes: – Kitűnő játékvezetés mellett, a mostoha időjárási viszonyok ellenére is harcias, kemény küzdelemben, megérdemelt győzelmet arattunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr345230505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása